-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acestei femei i s-a schimbat nuanta ochiilor datorita alimentatiei.


Publicitate

Credeai ca este imposibil sa iti schimbi culoarea ochilor pe cale naturala? Multe persoane care au consumat anumite alimente au realizat contrariul: da, se poate!

Mai jos puteti vedea o imagine a ochilor unei persoane, inainte si dupa. Cu siguranta observati diferenta, una poate destul de greu de crezut. Cu siguranta va intrebati „cum a facut asta?” Ochii nu sunt numai oglinda sufletului, ci sunt si un indicator al sanatatii interioare.

Un efect al alimentatiei crude este acela ca persoanele care urmeaza acest stil alimentar ajung sa aiba o schimbare in ceea ce priveste nuanta ochilor.

Aceia care consuma alimente crude, considera ca focul transforma alimentele in unele toxice, ducand la un dezechilibru interior. Acestia sustin si faptul ca o dieta raw va poate scapa de migrene, imbunatateste memoria si confera o stare de bine generala.

Ce este iridologia?

Iridologia reprezinta o forma alternativa a medicinei, care determina sanatatea oculara prin intermediul culorii ochiului. Daca irisul pacientului prezinta pete sau culori neobisnuite, atunci acestea pot indica anumite afectiuni. Inainte de a continua, este important sa intelegem cateva detalii legate de ochi. Culoarea ochilor este influentata genetic, insa nu intotdeauna se respecta aceasta regula in totalitate. Irisul este componentul ochiului care determina nuanta, in functie de pigmentul numit „melanina”. Odata cu inaintarea in varsta a copilului, pigmentul incepe sa isi schimbe nuanta. De ce nu s-ar putea intampla asta si la maturitate?

Culoarea ochilor este determinata de trei gene, dintre care numai doua sunt bine cunoscute de genetica. Modul in care gena influenteaza culoarea ochilor, este mult mai complex decat ne-am fi putut imagina. In momentul in care doua ADN-uri se combina, pot aparea sute de gene unice. Astfel, putem spune ca irisul este asemanator amprentelor, nu exista doi oameni care sa aiba irisul identic.

Pornind de la aceasta idee, s-a ajuns la concluzia ca anumite alimente pot influenta nuanta ochilor: alimentele crude imbunatatesc circulatia sanguina, astfel eliminand toxinele din organism. Rezultatul consta in schimbarea nuantei irisului. In unele cazuri nu numai ca se schimba nuanta irisului, ci si vederea devine mai buna. Conform “Living and Raw Foods,” irisul isi poate schimba pigmentul prin regenerarea celulelor din organism si prin eliminarea toxinelor din mancarea preparata la foc.

Acest subiect continua sa fie studiat, insa cu siguranta exista o legatura intre alimentatie si modificarea nuantei ochilor.

Subiectul principal al acestui fenomen este Kristina. Videoclipul in care explica modul in care si-a schimbat nuanta ochilor de la caprui la verde, a strans deja 2 milioane de vizualizari. Aceasta mentioneaza faptul ca a mers la un medic iridolog, care i-a atras atentia ca fiecare organ din corp este reflectat prin intermediul ochilor. Cu ajutorul iridologiei, puteti afla daca organismul este sanatos sau nu.

In videoclipul Kristinei puteti vedea cum aceasta avea ochii caprui atunci cand era adolescenta, dupa care, la 8 ani distanta, nuanta a devenit verde si incepe treptat sa se transforme in albastru.



Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog