-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

4 metode simple de a tine departe capusele si boala Lyme!


Publicitate

Boala Lyme este o infectie transmisa in corpul uman printr-o muscatura de capusa.

Potrivit Centrului de Statistici a Bolilor, peste 300 de mii de persoane din America se imbolnavesc anual de boala Lyme. Aceasta boala poate aparea in randul tinerilor dar si la batrani. De cele mai multe ori este diagnosticata gresit deoarece simptomele sunt similare cu cele ale altor boli. 



Atunci cand boala Lyme ramane netratata. Aceasta se poate raspandi in corp afectand inima, articulatiile si sistemul nervos. Puteti preveni aceasta boala, stand departe de capuse, acestea fiind intalnite de cele mai multe ori in mediul verde si umed.

In cazul in care observati ca ati fost muscat de o capusa, mergeti imediat la medic sau urmariti videoul de mai jos.


Pentru aceia dintre dumneavoastra care locuiesc la curte, va sfatuim sa urmati cateva sfaturi pentru a sta departe de toate aceste probleme.

Animalutele pot aduce mereu capuse in casa, desi li s-au administrat solutii pentru a le proteja.

Asa ca nu uitati sa verificati mereu animalele de companie, ca nu cumva sa va aduca mici „surprize”.

De asemenea, daca animalul dumneavoastra prezinta schimbari in dieta sau comportament, atunci este posibil sa fie muscat de capusa.

Cititi mai jos care sunt alte 4 trucuri pe care le puteti folosi in prevenirea acestei boli.

1. Tundeti iarba

Asigurati-va ca iarba este in permanenta taiata si nu exista boscheti stufosi, deoarece acolo este cel mai bun mediu pentru capuse.

2. Folositi insecticid

Pentru a evita aparitia capuselor in curtea dumneavoastra, folositi substante care sa le tina departe de dumneavoastra si de familia dumneavoastra.

3. Puneti bucatele de lemn prin iarba

Capusele adora sa stea pe lemn, insa pe cel umed, asa ca asigurati-va ca puneti bucatele din lemn uscat din loc in loc pentru ca ele sa nu supravietuiasca.

4. Cumparati gaini

Gainile iubesc gustul de capuse, asa ca daca va doriti sa stati departe de aceste insecte, puteti investi in cateva gainuse.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog