-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 semne ca ai o viata buna (chiar daca nu simti asta)


Publicitate

Viata nu decurge intotdeauna asa cum ne-am dori, insa asta nu reprezinta neaparat ceva rau. Daca iti pierzi slujba azi poate insemna ca te mobilizezi sa-ti transformi visul intr-o realitate banoasa. Mare parte din viata este asemanatoare artei...este privita prin ochii celui care o vede. Ceea ce pentru o persoana reprezinta o tragedie, poate fi o oportunitate pentru altcineva.


Schimbarea perceptiei asupra vietii este usor de zis si greu de facut. Este mult mai usor sa spui ca vrei sa scrii un articol, decat sa-l scrii, dar daca macar o persoana se simte mai bine dupa ce l-a citit, inseamna ca a meritat timpul si efortul depus.

Iata 10 semne ca ai o viata buna desi nu pare asa:

1) Esti viu!

Dupa toate incercarile prin care ai trecut in viata, nu esti distrus. Atunci cand ma gandesc la viata, ma gandesc la Viktor Frankl. Dr Frankl a fost prizonier in lagarele de concentrare de la Auschwitz, in timpul Holocaustului. Chiar daca trecea printr-o situatie ingrozitoare, a reusit sa vada partea frumoasa a vietii.

2) Ai un acoperis deasupra capului!

Asta incerc sa-mi amintesc in fiecare zi, mai ales cand ma gandesc ca intr-o singura noapte, in luna ianuarie 2013, in Statele Unite 610.042 persoane nu aveau camin, din care 394.698 se aflau in adaposturi sociale, iar 215.344 nu auveau niciun fel de adapost. Aceasta statistica m-a facut sa apreciez faptul ca dorm in patul meu.

3) Incerci sa fii mai bun!

„Daca iti fixezi mereu limite in tot ceea ce faci, acestea iti vor acapara intreaga viata! Nu exista limite, exista doar un nivel de stabilitate, la care nu trebuie sa ramai, ci trebuie sa il depasesti.” Bruce Lee

Bruce are dreptate, nu exista limite, doar nivele de stabilitate. Poate ca te simti blocat la un astfel de nivel, dar simplul fapt ca esti constient de acest lucru inseamna enorm. Inseamna ca stii ca trebuie sa faci o schimbare.

4) Ai vise marete.

Lumea pe care o vezi acum a fost creata de visatori. Inainte de a pune ceva in aplicare, trebuie sa-ti imaginezi si sa visezi. Cele mai stralucitoare minti din lumea asta si-au conturat ideile in timp ce visau.

5) Ierti!

„Mania, resentimentele si suferinta iti dau dureri de cap, de muschi sau de dinti si asta de la prea multa incordare. Iertarea readuce zambetul si lumina in viata”.. -Joan Lunden

Iertarea este una dintre cele mai importante lectii ale vietii. Cei care pot invata sa ierte isi duc viata in liniste, insa este important sa tii minte ca trebuie sa te ierti si pe tine insuti.

6) Esti iubit.

Nu exista nimic mai frumos pe lumea aceasta decat familia si prietenii. Nu lua aceste relatii ca ceva ce ti se cuvine, opreste-te o clipa si multumeste-le acestor persoane ca fac parte din viata ta.

7) Ai cu ce sa te imbraci.

Nu iti trebuie prea multe haine in dulap, hainele mele ar putea incapea intr-o geanta, insa ma las atras de lumea modei. Fii fericit ca ai cu ce sa te imbraci!

8) Ai apa curenta!

Un raporta al Natiunilor Unite arata ca 783 milioane de oameni nu au acces la apa curenta si aproape 2.5 miliarde nu au acces la canalizare. Gandeste-te la asta o clipa, daca ai apa curenta esti foarte norocos.

9) Esti original.

„Fii tu insuti, toti ceilalti sunt luati deja.” -Oscar Wilde

Este greu sa fii original intr-o lume plina de reclame mincinoase. Daca sti cine esti si ce vrei de la viata si refuzi sa te vinzi pe cativa banuti, atunci fii recunoscator. Unii habar nu au cine sunt, desi au toti banii din lume.

10) Ai calatorit si in alte tari.

Pe cei deschisi la noi oportunitati ii asteapta experiente cu adevarat marete. Viata traita intr-o alta tara iti deschide ochii si este o experienta care te va ajuta mult in viitor.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog