-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Povestea socanta a unei celebre scriitoare : Tatal meu m-a violat de peste 200 de ori!


Publicitate

Un articol de Ileana Mladinoiu

Predicator crestin de renume mondial, originar din Missouri, cu milioane de carti vandute, producator al unui show TV si radio “Bucura-te de fiecare zi!”, difuzat in intreaga lume, Joyce Meyer este numita de revista “Time” unul dintre cei mai influenti lideri evanghelisti din lume.

Cartile sale, din care citam doar “Vorbind deschis despre ingrijorare” si “Mintea ta sub asediu”, au ajutat milioane de oameni sa-si gasesca speranta si restaurarea bisericeasca prin Iisus Hristos.
In fiecare an, americanca se implica in aproape 15 conferinte in care vorbeste, printre altele, despre experientele de cosmar traite in copilarie, cand a fost violata de sute de ori de catre tatal ei.

Intr-un interviu publicat pe site-ul personal, Joyce Meyer precizeaza ca anumite comportamente ale tatalui sau erau atat de grosolane, ca prefera sa nu vorbeasca despre ele.

Nu si-a propus decat sa depuna propria marturie, pentru a ajuta alte victime ale violului sa se vindece, sa le dea speranta ca Iisus poate fi alaturi de oricine, sprijinindu-i sa treaca peste greutati si sa-si gaseasca in final adevarata libertate.

“El-tata- nu m-a fortat fizic, dar prin minciuni, manipulare, teama si amenintari, eram mereu fortata. Tatal meu m-a violat cu adevarat de cel putin 200 de ori”.

Joyce explica totodata ca nicaieri nu se afla in siguranta, deoarece tatal sau profita de cea mai mica ocazie. Traia mereu in teama de ce i se putea intampla. In plus, acesta dorea sa-i aduca fetite de la scoala in care invata.

Lui Joyce Meyer ii era rusine cu parintii ei. Se simtea atat de ingrozita, incat nu indraznea sa se confeseze nimanui, mai ales ca abuzul sexual era considerat o rusine. Nimeni nu indraznea sa vorbeasca despre un asa subiect. Fetita de atunci era teribil de umilita.

Isi ducea viata intr-o atmosfera aflata sub controlul strict si posesiv al tatalui. Nu putea sa participe la nicio activitate desfasurata dupa terminarea orelor, nici macar sa-si cumpere o rochie la inmanarea diplomei de terminare a studiilor.

Era fortata sa joace un rol, fiindca propriul parinte o obliga sa vizioneze filme pornografice, ca sa afle ce simte in fata imaginilor.

“Eram obligata sa pretind ca-l iubesc ceea ce uram cel mai mult. Era unul dintre cele mai ingrozitoare lucruri pe care le-am trait. Tatal meu, in care ar fi trebuit sa am incredere, si sa-mi fie protector, m-a violat de cel putin o data pe saptamana pana am implinit 18 ani”.

Astazi, Joyce ii multumeste lui Dumnezeu pentru ca a ajutat-o sa fie ea insasi.

“Cum pot sa raman in picioare in fata voastra, dupa tot ce am suferit?”, ne intreaba Joyce. “Pentru ca Dumnezeu este viu! Vreau ca oamenii sa stie cat de bun este Dumnezeu! Si ca lupta si existenta voastra pe pamant merita! Bucurati-va de fiecare zi! Nu renuntati niciodata!”

Incredibila poveste a lui Joyce Meyer nu este doar una a violului la care a fost supusa ani intregi pe vremea copilariei, ci a unei persoane care a reusit sa se vindece prin credinta.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog