Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

May 16, 2016

Foloseste usturoiul pentru a trata bolile si pentru un somn mai bun.

Putem spune cu usurinta ca usturoiul este unul dintre cele mai sanatoase alimente de pe pamant. Este bogat in nutrienti si poate oferi multe alte beneficii.

De aceea este recomandat sa consumati usturoi in fiecare zi. Asa cum am mentionat, puteti folosi acest ingredient puternic, in tratarea diverselor boli, cum ar fi: bolile de ficat, chelia, curatarea arterelor, purificarea sangelui, trateaza gripa si raceala dar si alte probleme respiratorii.
Stiati ca egiptenii mestecau usturoi, pe durata construirii piramidelor, deoarece are proprietati antibiotice? Cel mai puternic compus, care se gaseste in usturoi, este alicina, insa acesta se pierde prin gatire. De aceea, se recomanda sa zdrobiti usturoiul, sa il lasati asa timp de 15 minute, apoi sa-l consumati. Puteti adauga ulei vegetal si patrunjel, pentru a-i estompa din aroma.

Poate ca ati auzit ca unele persoane obisnuiesc sa puna usturoi sub perna, inainte de culcare, pentru a-si imbunatati calitatea somnului, nu-i asa?

Alte persoane obisnuiesc sa poarte usturoi in buzunar – pentru noroc.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.