-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta femeie s-a vindecat singura de reumatism! Iata cum!


Publicitate

Aceasta reteta vine de la o femeie care a scapat singura de reumatism, dupa ce medicii au incercat sa o trateze insa fara rezultat.

Ea a mentionat ca a reusit sa isi trateze singura si problemele cu amigdalele.

Va puteti trata amigdalele inflamate folosind mierea de castan. Puneti mierea pe un prosop si adaugati piper negru, dupa care inveliti in jurul gatului. Daca mierea este naturala, amigdalele se vor dezumfla pe perioada noptii.

Pentru reumatism puteti folosi urmatoarea reteta:
Ingrediente

500 gr de miere naturala
1 l de apa distilata
250 g lucerna

Preparare

Puneti la fiert apa si lucerna, lasati la fiert timp de o ora, la foc mic. Dupa ce a dat in clocot, inchideti focul si strecurati-o. Adaugati mierea si lasati compozitia la macerat, peste noapte. Luati 2 linguri dupa mesele principale, de trei ori pe zi.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog