-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un motiv in plus sa nu arunci primul dinte de lapte al copilului tau! Afla descoperirea uimitoare a stiintei!


Publicitate

Parintii au multe ritualuri legate de copiii lor, iar multi pastreaza ca amintire primul dinte de lapte al odraslelor. Iata insa un motiv in plus ca sa nu arunci aceasta „amintire”.

Potrivit rezultatelor unor cercetari recente, dintii de lapte contin material genetic deosebit de pretios, care poate fi folosit la nevoie pentru vindecarea de unele boli, chiar si dintre cele foarte grave!

De ce? Pentru ca dintii de lapte contin celule stem! Aceste celule pot regenera neuronii, tesuturile osoase, tesuturile cartilaginoase, precum si o serie de celule ale muschiului cardiac.

Stiinta moderna permite in prezent folosirea acestor celule in scopul recuperarii complete a organismului in urma imbolnavirilor la orice etapa a vietii.

Ultimele descoperiri stiintifice atesta faptul ca celulele stem prelevate la varsta copilariei fragede pot fi folosite pentru vindecarea leucemiei si a bolii Hodking. Inainte, aceste boli puteau fi adresate doar prin transplanturi de maduva osoase si de alte tesuturi.

Pentru conservarea adecvata a celulelor stem, primul dinte de lapte al copilului trebuie congelat in conditii speciale in interval de maximum 48 de ore de la caderea sau scoaterea acestuia. In America, dar si in multe alte tari ale lumii, exista banci de sange, de tesut ombilical si de celule stem la care poti apela pentru conservarea inclusiv a acestor molari de lapte. In caz de imbolnavire, sanatatea copilului este astfel usor recuperabila prin intermediul noilor tehnologii medicale.

Si nu este neaparata nevoie sa pastrezi si alte mostre de tesut. Primul dinte de lapte este suficient. Cine stie, poate mai tarziu aceasta decizie va ajunge sa-i salveze viata!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog