-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu puteti dormi, aveti unghii fragile si va cade parul? Iata ce aveti de facut!


Publicitate

Glandele raspunzatoare cu producerea de hormoni se numesc glande suprarenale, iar oboseala si insomnia pot determina aparitia unor disfunctii in aceasta zona. Glanda tiroida este acea glanda care produce hormoni si exista cateva simptome care indica faptul ca aveti o problema cu tiroida: unghii fragile, oboseala, crestere in greutate si par fragil.

Din fericire, exista un remediu natural pentru aceasta problema si este extreme de usor de preparat. Aveti nevoie de nuci braziliene si foi de praz tocate marunt. Pe langa acestea trebuie sa adaugati miere, stafide si ghimbir macinat. Amestecati toate ingredientele si consumati 2 linguri dimineata, pe stomacul gol, inainte de masa.

Acest remediu va va ajuta sa echilibrati hormonii si sa va vindecati imediat, deoarece ingredientele contin vitamina B.

Unghiile vor fi mai tari iar greutatea se va regla.

Daca este nevoie, repetati procedura!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog