-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Motivul pentru care vom consuma lamaie congelata de acum inainte!


Publicitate

Lamaile sunt extreme de benefice pentru intregul organism, deoarece contin numeroase substante sanatoase si au efecte pozitive in cazul a numeroase boli.

Acest fruct miraculos este folositor mai ales in cazul parazitilor sau viermisorilor, regularizeaza presiunea sanguina si are un impact antibacterian.


In plus, o lamaie poate elimina toxinele din organism, avand si un efect anticarcinogen. De asemenea, lamaia este un antidepresiv natural, foarte necesar in lupta impotriva anxietatii.

Expertii recomanda sa nu aruncam nicio parte a lamaii, fie ca e vorba de samburi sau coaja, deoarece sunt foarte folositoare. De fapt, coaja de lamaie are de 5 pana la 10 ori mai multa vitamina C decat sucul.

Un alt studiu a demonstrat faptul ca limonoidele din lamai si din toate citricele organice, pot preveni cresterea celulelor canceroase, mai ales in cazul tumorilor mamare.

Pe langa aceste beneficii extrem de importante, trebuie sa va bucurati de consumul intregii lamai.
Daca nu aveti un lamai al dumneavoastra, cumparati lamai organice, spalati-le bine si puneti-le la congelator (puteti congela felii sau lamaia intreaga).

Dupa ce a inghetat, dati-o pe razatoare. In aceasta forma, lamaia va avea o alta aroma, extrem de delicioasa si de sanatoasa pentru organismul dumneavoastra!

Lamaile congelate pot fi adaugate in bautura preferata, in supa, paste, cereale sau inghetata!

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog