-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu mai puneti zahar in cafea- iata ce aveti de facut!


Publicitate

Data viitoare cand simtiti nevoia sa beti cafeaua indulcita, incercati unul din aceste ingrediente:

Am incercat toate aceste alimente si functioneaza, acum nu imi mai pun zahar in cafea!

• Scortisoara- Prin adaugarea de scortisoara in cafea, pe langa faptul ca puteti simtii acel gust dulceag, acesta va intareste si sistemul imunitar. Eu imi presar intotdeauna putina scortisoara peste cafea, insa anumite persoane prefera sa amestece sau chiar sa foloseasca batoane.

• Lape de cocos, frisca organica, lapte de migdale– aceasta este o metoda excelenta de a va energiza organismul. Cocosul este dulce si astfel va va indulcii si cafeaua, fara a apela la zahar. Mie imi place sa pun lapte de cocos si peste sa presar scortisoara. Daca doriti o aroma in plus, puteti adauga si un baton de vanilie.

• Cacao sau pudra de cacao – probabil ca ati observat aroma deosebita pe care cacao o ofera ciocolatei. Cacao este bogata si in antioxidanti, crescand astfel calitatea cafelei pe care o consumati.

• Extract de vanilie sau aluna – Este un dulce natural care ofera in acelasi timp o aroma extraordinara. Puteti pune cateva picaturi.

• Unt+ ulei de cocos – Probabil ca vi se pare ciudat sa adaugati unt in cafea, insa efectul adaugarii unei grasimi sanatoase precum uleiul de cocos, va poate oferi energie, instant. Untul si uleiul de cocos pot face cafeaua mai cremoasa iar noi va recomandam sa utilizati un blender manual si nu doar sa amestecati pur si simplu.

• Sarea de mare – pare ciudat, insa stiati ca daca puneti sare de mare in cafea se dezvolta un dulce natural? S-a demonstrat faptul ca sarea reduce gustul amar, asa ca poate fi un activator al dulcelui? Asigurati-va doar ca adaugati foarte putin, daca nu va avea un gust extrem de sarat. Mie imi place sa combin aceasta varianta cu una din cele de mai sus.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog