-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce se intampla daca veti consuma miere si usturoi pe stomacul gol, timp de 7 zile


Publicitate

Usturoiul este aproape nelipsit din orice bucatarie a lumii. Pe langa faptul ca da un plus de savoare mancarurilor, usturoiul este si un remediu naturist deosebit de puternic pentru multe afectiuni comune.

Desi usturoiul este adesea servit fiert, acest condiment popular devine un medicament cu adevarat puternic atunci cand este consumat in stare cruda.

Cand vine vorba de sanatatea inimii, usturoiul ajuta la scaderea tensiunii arteriale si la reducerea colesterolului, la prevenirea bolilor coronariene si a atacului de cord, si poate inversa efectele aterosclerozei.

Bulbul acestei plante este, de asemenea, foarte indicat impotriva problemelor de sanatate comune, asa cum sunt febra, diareea calatorului, raceala si gripa, intepaturile de insecte si infectiile fungice.

Consumul regulat de usturoi poate ajuta la reducerea simptomelor de osteoartrita, de diabet, si ale unei prostate marite.

Usturoiul intareste sistemul imunitar si capacitatea organismului de a se detoxifia. Combinat cu ghimbir si ceapa, usturoiul poate sprijini chiar si detoxifierea in urma chimioterapiei.

Cum sa folositi usturoiul

Motivul pentru care este mai bine sa mancati usturoiul crud consta in faptul ca principalul sau ingredient activ, alicina, se denaturalizeaza prin expunerea la caldura. Pentru rezultate optime, curatati si zdrobiti fiecare catel de usturoi in parte si tineti-l la aer timp de 15 minute inainte de consum. Zdrobirea cateilor de usturoi activeaza o reactie chimica ce creste biodisponibilitatea alicinei.

Cat despre consumul pe stomacul gol, motivul este cat se poate de simplu. Atunci cand stomacul are de digerat si alte alimente, procesarea usturoiului de catre organism este ingreunata, iar absorbtia substantelor nutritive este incompleta.

Un mod grozav de a introduce usturoiul in alimentatia zilnica consta in amestecarea acestuia cu miere:

1. Taiati cubulete 2-3 catei de usturoi.

2. Amestecati bine totul cu o lingura de miere.

Consumati zilnic acest amestec si veti incepe sa va simtiti mai energic si mai sanatos in decurs de numai o saptamana.

Cum sa obtineti un tonic pe baza de usturoi impotriva gripei

Daca aveti o piele sensibila, se recomanda sa purtati manusi de plastic la prepararea acestei retete. In plus, evitati sa duceti mana la ochi dupa folosirea ingredientelor, intrucat unele uleiuri pot provoca eruptii sau arsuri cutanate.

Ingrediente

  • taiati o jumatate de ceapa in bucati mari
  • 5 catei de usturoi tocati in bucati mari
  • 2 ardei iuti rosii tocati in bucati mari
  • 1 lingura cu varf de ghimbir tocat in bucati mari
  • sucul unei lamai
  • otet de mere organic nefiltrat

Instructiuni:

1. Puneti ceapa tocata intr-un borcan cu capac, avand un gramaj cuprins intre 350 ml si 500 ml.

2. Adaugati usturoiul tocat.

3. Puneti apoi ardeii iuti cu tot cu seminte.

4. Presarati un strat subtire de ghimbir tocat.

5. Stoarceti lamaia separat intr-un bol, indepartati semintele, apoi puneti sucul peste continutul borcanului.

6. Completati cu otet de mere pana ce borcanul se umple aproape complet.

7. Insurubati capacul borcanului si depozitati-l in camara.

8. Tonicul dumneavoastra pentru raceala, gripa si dureri in gat este gata de utilizare!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog