-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Dupa ce veti citi asta, nu o sa mai beti apa in timpul mesei!


Publicitate

Cred ca majoritatea oamenilor din intreaga lume, inclusiv eu, au obiceiul prost de a bea apa in timpul mesei. Insa, conform unui studiu recent expertii in domeniu sunt de parere ca nu este bine sa bem apa in timpul mesei deoarece poate face mai mult rau decat bine.

Medicii spun ca daca bem apa in timpul mesei, ne poate face mai mult rau decat bine. Ei mai spun si ca prea multe fluide consumate in timpul mesei pot duce la balonare, indigestie si la prevenirea absorbtiei de nutrienti. Asta inseamna ca cel putin 30-60 de minute inainte de masa nu ar trebui sa beti apa. Insa daca va este foarte sete, puteti lua inghitituri mici. Cantitatile mari de apa in timpul mesei dilueaza acidul clorhidric din stomac, crucial pentru descompunerea alimentelor.

Deci, daca va doriti sa imbunatatiti procesul digestiv, trebuie sa mestecati foarte bine alimentele, mancati atunci cand sunteti relaxati si consumati mai multe alimente amare. Trebuie sa stiti ca aceste obiceiuri stimuleaza bila , creand astfel mediul propice unei digestii.

Speram ca acest articol sa va ajute foarte mult si nu ezitati sa il impartasiti cu familia si prietenii!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog