-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Consuma zilnic aceasta leguma pentru a slabi si a-ti intari sanatatea intestinala!


Publicitate

Rosiile sunt un aliment foarte sanatos care permit o multitudine de moduri de preparare. In functie de preferinte, poti consuma rosiile ca atare, ca ingredient pentru salate, sub forma de suc, de pasta, sau ca adaos pentru mancare. Indiferent de metoda aleasa, ideea este sa consumi rosii cat mai des si in cantitati cat mai mari.

Iata de ce:

Contin numeroase vitamine esentiale.

Rosiile sunt o sursa importanta de vitamina A si vitamina C, care ajuta la prevenirea afectiunilor oculare si a tulburarilor de vedere, intaresc imunitatea si sprijina sanatatea oaselor si a dintilor.

Ofera protectie impotriva cancerului

Rosiile ofera protectie impotriva cancerului pulmonar, pancreatic si de prostata.

Previn bolile de inima si circulatorii

Contin multa vitamina B6, care contracareaza efectele aminoacizilor responsabili pentru deteriorarea vaselor sanguine.

Reduc colesterolul

Scad colesterolul rau si cresc nivelul de colesterol bun.

Ajuta la slabit

Rosiile regleaza apetitul alimentar, asa ca sunt de mare ajutor atunci cand esti la dieta.

Imbunatatesc si uniformizeaza aspectul pielii.

Sucul de rosii este excelent si pentru uz extern. Sprijina sanatatea pielii, reduce acneea, si are efect de curatare si de strangere a porilor.

Stimuleaza digestia

Rosiile sunt excelente pentru problemele de digestie, si ajuta si in problemele de constipatie. Pentru rezultate optime si rapide in acest sens, cel mai indicat este sa consumi rosiile dimineata, inainte de servirea micului dejun.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog