-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce se intampla daca puneti felii de cartofi in sosete?


Publicitate

Cu totii am avut febra. In acele momente corpul nostru lupta cu infectia. Desi temperatura de 38 de grade este considerata a fi perfecta pentru ca organismul nostru sa lupte cu virusii, orice temperatura mai mare de atat este extrem de periculoasa. O temperatura crescuta a organismului indica faptul ca boala este periculoasa si trebuie redusa deoarece poate cauza leziuni cerebrale sau meningita.

Puneti felii de cartofi in sosete

Spalati cativa cartofi si curatati-i. Taiati felii si puneti-le in sosete. Cartoful va scadea temperatura si va imbunatatii starea de sanatate. Pentru a scapa cat mai repede de febra, trebuie sa consumati cat mai multa apa, astfel incat sa preveniti si deshidratarea. Este de asemenea bine sa preparati bauturi pe baza de vitamina C, extrem de benefica in intarirea sistemului imunitar.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog