-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceste 2 ingrediente va intineresc pielea cu 10 ani


Publicitate

Amla, agrisa indiana, este poate cel mai sanatos fruct din lume si este extrem de popular in medicina ayurvedica.

Acest fruct este consumat in mod normal, amestecat cu miere, reprezentand un mix extrem de bogat din punct de vedere nutritiv.


Beneficii Sanatoase:


Previne imbatranirea pielii

Amla si mierea sunt extrem de benefice pentru pielea dumneavoastra si pot preveni imbatranirea prematura. De asemenea acest fruct poate oferi luminozitate si regenerare tenului.

Luati zilnic o lingurita de miere cu amla. Unii oameni prefera sa usuce amla si sa o depoziteze pentru un an intreg. Incercati sa consumati acest preparat in fiecare dimineata.

Trateaza problemele de sanatate

Amla impreuna cu mierea va poate proteja organismul de anumite boli. Sustine imbunatatirea functiei ficatului si trateaza icterul. Mierea si sucul de amla trateaza bronsita, astmul si bolile respiratorii.

Amla si mierea sunt pline de antioxidanti care neutralizeaza radicalii din organism, prevenind astfel aparitia cancerului.

Previne aparitia infectiilor

Acest amestec, impreuna cu putin suc din ghimbir va poate ajuta la tratarea instanta a tusei si iritatiei traheei. Mierea si amla au o putere antibacteriana excelenta, facand din acest amestec un remediu excelent in tratarea a numeroase infectii, inclusiv a leucoreei.

In cazul problemelor digestive

Atunci cand este consumat inaintea meselor, poate imbunatati digestia si poate creste apetitul. De asemenea, va poate scapa de constipatie si de durerile stomacale.

In cazul detoxifierii

Amla este o sursa excelenta de vitamina C, reprezentand o combinatie eficienta in curatarea organismului de toxine si substante daunatoare.

Sucul de amla preparat cu apa si miere va poate ajuta la slabit si trateaza obezitatea, daca este consumat dimineata.

In problemele de reproducere

Consumul regulat de amla impreuna cu miere poate trata multe probleme ale reproducerii in cazul femeilor si barbatilor, elimina durerile si regularizeaza menstruatia.

Trateaza problemele parului

Amla este des intalnit in produsele pentru par. Trebuie doar sa aplicati pur si simplu amestecul din miere si amla pe lungimea parului. Il va face moale si matasos, intarindu-l in acelasi timp.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog