Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

April 9, 2016

Aceste doua ingrediente elimina ceara si infectiile

Ceara apare in mod natural iar scopul ei este acela de a proteja urechea, insa de cele mai multe ori noi o gasim neplacuta si deranjanta. Pe de alta parte, infectiile de la nivelul urechilor sunt extrem de dureroase.

Insa, inainte de a lua medicamente pentru tratarea acestor infectii, incercati aceasta metoda naturala.

Aceste doua ingrediente va pot ajuta sa scapati de ceara si de infectii. Iata cum puteti solutiona problema:

Ingrediente:

• Ulei de masline
• Ulei de usturoi

Mod de preparare:

Pentru inceput, incalziti 2-3 linguri cu ulei de masline extra virgin, insa nu prea fierbinte. Temperatura trebuie sa fie cea a corpului, pentru a nu leza urechea interna.

Blocajul urechilor poate atrage bacterii, cauzand aparitia infectiilor. Aveti nevoie de un ulei esential, precum cel de usturoi, pentru a distruge bacteriile.

Inainte de a folosi uleiul de usturoi, ca si remediu, trebuie testat astfel incat sa nu cauzeze iritatii ale pielii. Daca nu cauzeaza nicio iritatie, puneti 4 picaturi de ulei de usturoi in uleiul de masline gata incalzit.

Apoi, strecurati amestecul si luati cateva picaturi cu ajutorul unei pipete. Va ajuta sa luati cantitatea suficienta si veti aplica mult mai usor. Dupa aceea, puneti cateva picaturi in ureche pentru a dizolva ceara si stati cu capul pe partea opusa, timp de 5-10 minute, astfel incat uleiul sa patrunda suficient.

Folosire:

Repetati acest procedeu de 2-3 ori zilnic, deoarece pentru prima oara este posibil sa nu functioneze. Veti simtii o usurare dupa 3-5 zile.

Detalii suplimentare:

Urechile noastre se pot curata singure, asa ca nu trebuie sa le curatati cu apa si sapun, in plus ceara nu poate fi curatata cu apa deoarece nu se dizolva.

Nu trebuie sa va puneti un diagnostic singur deoarece atat dopurile din urechi cat si infectiile au simptome similare iar retetele naturale au capacitatea de a curata foarte bine.

Si da, trebuie sa mergeti la un medic pentru ca diagnosticul sa fie unul clar.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.