-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Un copil de 9 ani construieste adaposturi si pregateste mancare pentru oamenii fara adapost


Publicitate

La varsta de 9 ani, Hailey Fort a depasit orice bariera a societatii. Ea isi petrece timpul construind adaposturi mobile pentru oamenii strazii.

Totul a inceput la varsta de 5 ani. Ea si-a intrebat mama daca nu cumva puteau sa ajute in om al strazii din Bremerton, Washington, locul unde locuiau. Mama i-a spus da si in acest moment lucreaza impreuna la frumosul proiect.


“Ploaia nu te uda si te simti in siguranta” a spus Halley. „Nu mi se pare corect ca acesti oameni trebuie sa treaca prin asta” a mai mentionat ea postului de stiri local. „Cred ca fiecare din noi trebuie sa aiba un acoperis de-asupra capului.”

Pe langa aceste camerute, ea le imparte si mancare.


Anul acesta imi doresc sa fac 115 kg de mancare, sa construiesc 12 acoperisuri si sa impart mii de articole pentru igiena. O puteti ajuta contribuind la campania GoFundMe.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog