-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

7 sfaturi de a ne trezi mai fericiti dimineata


Publicitate

Urati sa va treziti devreme dimineata? Aveti un obicei prost de a amana alarma de mai multe ori? Nu reusiti sa va reveniti repede?

Daca nu dormiti prea bine noaptea sau aveti o problema medicala care nu va lasa sa dormiti, cu siguranta va influenta starea dumneavoastra de spirit de la prima ora a diminetii.

Chiar daca perspectiva unei dimineti proaste afecteaza modul in care lucrati sau ganditi, va puteti usura ziua prin setarea unor obiceiuri sanatoase care atrag fericirea. Aveti mai jos cateva sugestii.



Treziti-va inaintea tuturor.

„Acum trebuie sa ma trezesc si mai devreme?” cu siguranta asta vi se pare o nebunie, insa priviti lucrurile asa: daca va veti trezi mai devreme decat o faceti in mod obisnuit, inaintea copiilor sau chiar a partenerilor de afaceri care va trimit emailuri urgente, veti avea mai mult timp pentru dumneavoastra. Mai mult timp sa faceti tot ceea ce va doriti.
Beti un pahar mare cu apa rece imediat ce va ridicati din pat.

Majoritatea prefera cafeaua sau ceaiul atunci cand se trezesc, insa inainte de a face asta, beti cel putin un pahar cu apa pentru a va hidrata dupa atatea ore de somn. Credeti sau nu, ameteala si starea de somnolenta se pot datora si deshidratarii. Daca beti apa imediat ce va treziti veti vedea efectul pozitiv pe care aceasta il are asupra starii dumneavoastra.

Incercati sa va feriti de electronice dimineata.

Daca porniti televizorul sau verificati retelele de socializare, va pot induce intr-o stare de indispozitie. Poate parea relaxant sa faceti asta in timp ce va savurati cafeaua, insa de fapt va streseaza si mai tare si va induc starea de anxietate. Electronicele pot astepta cel putin o ora.

Folositi primele 30 de minute ale diminetii pentru a vi le dedica dumneavoastra.

Fara influenta electronicelor sau a jobului, este timpul sa faceti ceva pentru propria persoana. Puteti medita, citii o carte, lucra la un proiect personal sau practica un hobby. Daca veti face ceva ce va place, la prima ora a diminetii, cu siguranta trezirea va fii cu totul alta.

Faceti un efort si incercati sa fiti mai activ.

Incercati sa faceti putina yoga sau sa va plimbati cel putin 20 de minute. Nu trebuie sa fie neaparat ceva foarte intens daca nu va place sportul dimineata, insa miscarea activeaza hormonii pozitivi si va confera energie.

Reflectati la lucrurile pentru care sunteti recunoscatori.

Nu sunt prea multi oameni care sa aiba recunostinta in programul zilnic, insa poate face diferenta abordarii fiecarei zile. Puteti medita cateva minute asupra lucrurilor sau persoanelor pentru care sunteti recunoscator in viata. Incercati sa notati intr-un jurnal personal tot ceea ce ganditi pozitiv.

Mancati un mic dejun sanatos si gustos.

Uitati de toate acele reguli cu privire la micul dejun si ganditi-va la ceea ce va doriti sa mancati dimineata. Daca va ganditi la ceva nesanatos, incercati sa il faceti cat mai sanatos. De exemplu cerealele cu zahar pot fi inlocuite cu fulgi de ovaz cu felii de banane. Daca obisnuiti sa nu mancati absolut nimic pana la pranz, consumati macar un iaurt grecesc cu fructe. Atunci cand va ganditi la un mic dejun sanatos pentru organismul dumneavoastra, cu siguranta veti astepta si venirea diminetii.

Daca veti introduce toate aceste aspecte in ritualul zilnic, cu siguranta nu va fi usor de la inceput, insa daca veti incerca cu siguranta veti deveni o persoana mai fericita si mult mai matinala.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog