-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Peste 100,000 de oameni din Europa mor din cauza odorizantelor de camera.


Publicitate

Mii de oameni mor anual din cauza poluarii aflate in propriile lor case. Cel mai rau este ca oamenii nici macar nu stiu aceste lucruri. Parfumurile de camera si detergentii sunt criminalii silentiosi intalniti in case, scoli sau birouri. Conform ultimelor rapoarte, acesti criminali sunt responsabili cu moartea a peste 99.000 de oameni, in Europa!

Aceste rapoarte au ca scop atentionarea oamenilor cu privire la calitatea aerului din camera. Spraiurile, parfumurile si detergentii sunt considerati a fi cei mai periculosi poluanti deoarece contin chimicale lichide care se evaporeaza cu usurinta. Pe langa aceste elemente, listei i se mai adauga si anumite piese de mobila, fibre si adezivi, care irita sistemul respirator. Formaldehidul este folosit in peste 3,000 de produse pe care noi le utilizam in propriul camin. Lista cuprinde spraiuri de camera, plastice, cosmetice, etc.

Materialele biologice precum praful, mucegaiul si parul de animale afecteaza in aceeasi proportie sanatatea. 

Acest raport a fost realizat de Organizatia Engleza pentru Sanatate in parteneriat cu Colegiul Regal al Fizicienilor si Colegiul Regal al Pediatrilor.

Cea mai buna metoda de a tine departe poluarea este aerisirea permanenta.
Conform rapoartelor, „Poluarea caminului poate afecta dezvoltarea embrionala, in special rinichii si plamanii. Poate duce chiar la avort, infarct, astm, dementa si cancer.”

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog