Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

March 5, 2016

Iubirea nu are limite: un sot iubitor a plantat timp de 2 ani mii de flori astfel incat sotia nevazatoare sa le poata simtii mirosul

Este posibil ca acest articol sa reprezinte cel mai emotionant gest de care veti auzi intreaga zi.
Din dorinta de a fi cat mai romantic, un batran din Japonia a plantat o mare de flori doar pentru a-i pune zambetul pe buze sotiei sale.

Domnul si doamna Kuroki traiau o viata frumoasa intr-o zona rurala din Japonia si erau casatoriti de 60 de ani. Dupa 30 de ani de casatorie, doamna Kuroki si-a pierdut brusc vederea in urma unor complicatii ale diabetului. Isi planuisera sa mearga intr-o vacanta prin tara dupa ce ies la pensie.

Deoarece nu mai putea vedea, doamna Kuroki a devenit depresiva si nu mai voia sa iasa din casa. Domnul Kuroki incerca sa gaseasca o modalitate de a-si inveseli sotia si astfel i-a venit ideea de a planta o gradina intreaga de flori astfel incat mirosul sa o atraga afara din casa. A hotarat sa planteze flori micute roz, pe nume shibazakura, deoarece acestea au o mireasma puternica iar el era de parere ca frumusetea nu se gaseste doar in infatisare.


Acum, aceasta ferma atrage oameni, din intreaga lume, interesati de aflarea acestei povesti de dragoste. 

Cel mai important aspect este acela ca gestul barbatului a reusit sa puna din nou zambetul pe fata doamnei Kuroki. Uneori vizitatorii pot intalni cuplul plimbandu-se prin gradina.


Ce loc incantator!

Aceasta este cu adevarat o poveste de dragoste care va fi povestita si peste ani.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.