-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Declaratia surprinzatoare a unui cuplu! Au divortat dupa 32 de ani de casnicie, pentru ca s-au mutat sub acelasi acoperis


Publicitate

Un articol de Ileana Mladinoiu

Sa ne luam dupa zicala “ochii care nu se vad se uita?”. As zice ca nu, fiindca important intr-o relatie este sufletul, iar distanta nu inseamna absenta lui. In vremurile noastre poti sa vorbesti de dragoste, chiar daca ea se afla dincolo de ocean.

Intr-o casnicie fericita, asa cum scrie in cele sfinte, “caminul este ca o biserica”. Cei doi soti urmeaza regula si accepta sa locuiasca impreuna. Depinde de fiecare cat va dura legatura consfintita prin vointa Domnului.

Unii divorteaza prea devreme, altii lungesc boala, desi ajung sa nu se mai suporte, invocand diverse motive. Foarte interesanti par cei care incearca sa protejeze relatia conjugala, traind separat.

Exact asta este exemplul a doi soti ce s-au supus fara sa vrea unui test, pentru a verifica trainicia iubirii lor.

Timp de sase ani, Anne MacDonald si Ian au fost separati geografic. Ea in Franta cu copiii, unde cuplul ar fi dorit sa se stabileasca definitiv, el in Anglia, dupa gasirea unui loc de munca, aproape de mama lui. Se intalneau doar in weekend.

Ramasa singura, confruntandu-se cu multe greutati, femeia a descoperit in cele din urma ce inseamna libertatea. Se simtea mai putin stresata, isi gasea foarte mult timp sa se ocupe de sine. Ce-i drept, astepta cu nerabdare ca la sfarsitul saptamanii sa se reintalneasca cu alesul inimii.

Ambii se declarau cei mai fericiti oameni din lume. Sentimentele de dragoste erau mai puternice, ca si cum s-ar fi cunoscut atunci. Insasi viata sexuala avea parte de momente speciale. Erau ca proaspat casatoriti.

A venit si ziua cand s-au hotarat sa locuiasca din nou sub acelasi acoperis. Au crezut ca relatia va continua in acelasi mod. Ambii s-au inselat. Le-a fost foarte greu sa se suporte, certandu-se pentru orice fleac. In pofida tuturor eforturilor, dupa 32 de ani de casnicie, au decis sa divorteze.

Intocmai ca Anne, barbatul recunoaste ca s-a simtit mult mai fericit, traind la distanta unul de altul, decat atunci cand s-au mutat impreuna.

Dar, “daca n-as fi fost nevoit sa-mi caut de lucru in alta parte (in Franta nu a reusit), sotia mea nu s-ar fi obisnuit sa traiasca fara mine si cred ca am fi ramas impreuna si astazi”, povesteste barbatul intr-un interviu realizat de catre Samantha Brick, scriitoare si freleencer din Marea Britanie.

O declaratie sincera care ma duce cu gandul ca obisnuita este o a doua natura, insa, totodata, ma face sa-mi pun intrebarea: ramanem casatoriti in virtutea deprinderii?

Astept cu drag de la voi raspunsul, rastalmacirea oricarei vorbe!


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog