-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

A rezistat patru ani fara niciun sarut, respectandu-si promisiunea. Emotionanta poveste de dragoste a unui cuplu.


Publicitate

Un articol de Ileana Mladinoiu

Spunea scriitorul Daniel Pennac intr-un interviu pentru o prestigioasa publicatie din Hexagon ca: “Dragostea absoluta este un act de rezistenta”. Pentru mine afirmatia nu ramane o enigma inexplicabila. Are meritul de a da sperante sufletelor ce tanjesc dupa o astfel de iubire.

Ca si povestea a doi tineri americani, Andrew si Maggie, care s-au intalnit in urma cu patru ani, indragostindu-se nebuneste unul de altul. Ieseau mereu impreuna, fericiti ca si-au gasit, in sfarsit, sufletul pereche.

Andrew si Maggie, convinsi de puterea dragostei lor, si-au facut o promisiune ce in vremurile noastre nu ar fi deloc credibila. Adepti fideli ai catolicismului, indragostitii au lasat in mainile credintei propriul destin. Ambii, fara viata sexuala inceputa, au jurat sa astepte momentul pana in ziua casatoriei.

Au rezistat cu succes si tentatiei de a se saruta, unii, in special rudele, considerand ca-i nebunie curata. In schimb, pentru cei doi porumbei, abstinenta a fost pur si simplu cea mai elocventa dovada de dragoste pe care puteau sa si-o permita.

Dupa slujba religioasa, schimbul de juraminte specific ceremoniei, urarile din partea asistentei, a urmat cel mai asteptat moment al mirilor. Primul lor sarut, visul lor de patru ani, ca modalitate de certificare a dragostei, dar in aceeasi masura acceptarea lui Dumnezeu ca singurul martor adevarat al legamantului vesnic.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog