-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

9 remedii impotriva cancerului pe care medicul nu vi le va spune niciodata.


Publicitate

Sunteti interesat de sanatatea dumneavoastra si a celor din jur?

Daca da, cititi mai jos 9 remedii folosite de oamenii care au scapat de cancer!

9 Remedii impotriva cancerului!

1. Turmericul

Majoritatea turmericului vandut este plin de microbi si bacterii. Daca achizitionati turmeric ieftin, este posibil sa cresteti nivelul de metale si toxine care conduc spre aparitia cancerului. Faceti exact opusul! Gasiti tinctura din turmeric organic care contine curcumin si fitonutrienti. Astfel va cresteti singuri imunitatea.

2. Ulei din seminte de canepa

Prin presarea la rece a semintelor de canabis, se obtine un ulei extrem de eficient. Acesta se poate achizitiona de la plafar si este extrem de bogat in acizi grasi, fiind recunoscut ca un „super aliment” din familia fructelor datorita compusului Omega-3 si Omega-6. Timp de sute de ani, acest ulei a fost utilizat in ceaiuri pentru a preveni mutatiile genetice si radicalii liberi. Cu siguranta nu veti gasi in reclame sau pe bannere, promovarea acestui remediu.

3. Ciupercile Reishi

Nu veti gasi ciupercile reishi in salata, la restaurant sau la aprozar. Trebuie sa mergeti la plafar deoarece acestea se vand sub forma de prafuri sau capsule. Ciupercile reishi au fost utilizate timp de doua milenii, in tratarea a numeroase boli. Consumate pe termen lung, acestea au fost legate de reducerea presiunii vasculare si imbunatatirea functiilor nervoase.

4. Melatonina

Stiati ca puteti combate efectele radicalilor liberi, in timp ce dormiti? De la descoperirea ei, de acum 50 de ani, melatonina s-a demonstrat a fi o molecula functionala diversa, cu proprietati antioxidante. Un numar mare de experimente medicale, scot la iveala faptul ca joaca un rol important in lupta impotriva numerosilor radicali liberi, deoarece detine cu 200% mai multi antioxidanti decat vitamina E. Melatonina reduce daunele oxidative, si s-a demonstrat a fi superior glutanatului si vitaminei C ori E. Lupta impotriva radicalilor liberi legati de aparitia bolilor cardiovasculare sau cancerului. Este adevarat ca organismul produce singur melatonina, insa daca suferiti de diabet, cu siguranta aveti nevoie de suplimente.

5. Apa de izvor fara fluor (cu un nivel al pH-ului de 8.8!)

Daca va luptati cu cancerul, cu siguranta incercati cu disperare sa va reglati pH-ul. Aproape orice nutritionist de pe planeta ar spune sa consumati legume si fructe organice crude si sa beti multa apa- daca optati pentru apa de izvor, aceasta va ajuta sa alcalinizati organismul.

6. Bicarbonatul de sodiu

Da, acela ieftin pe care ii gasiti in orice magazin! Puneti o lingurita intr-un pahar cu apa si consumati zilnic, pentru a va alcaliniza organismul, astfel incat cancerul sa nu poata supravietui. Cancerul nu poate supravietui atunci cand celulele sunt bine oxigenate iar organismul nu are mediu acid. Bicarbonatul de sodiu este un tratament atat de simplu, incat nu veti auzi niciodata ca un medic sa va recomande o cura cu acest aliment.

7. Usturoi organic

Combateti patogenii cu ajutorul a peste 200 de compusi biologici activi! Exista o enzima speciala pe care „baietii rai” o folosesc pentru a multiplica celulele si se numeste „ornitin”. Puteti bloca aceasta enzima, taind linia de aprovizionare. Stiti cat de usor poate fi sa combateti celulele canceroase daca acestea nu au combustibil?

8. Samburi de caise

Samburii de caise reprezinta o alternativa excelenta de a trata cancerul. Mii de oameni au folosit samburii de caise in eliminarea cancerului, fara ca acestea sa aiba vreun efect advers.

9. Cannabis sativa

Tatal „medicinei chinezesti” a descoperit proprietatile curative ale marijuanei in anul 2700 I.H. in decursul istoriei, egiptenii, persanii si chiar si grecii foloseau canabisul medical. Medicina din lume nu vrea sa recunoasca proprietatile acestei plante, numind-o narcotic de gradul I.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog