-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

10 tehnici prin care iti poti curata aura energetica


Publicitate

Curatarea aurei energetice este esentiala pentru organismul uman, dar si pentru igiena spirituala. E la fel de important ca si dusul de dimineata. O aura curata este echivalentul unui corp sanatos si a unei minti agere. Ea influenteaza si incurajeaza deciziile si alegerile pe care le facem si ne protejeaza impotriva atacurilor bolilor. Iata de ce este atat de important ca aura fiecaruia dintre noi sa fie in permanenta curata si reimprospatata.

1. Mediteaza

Meditatia este unul din cele mai eficiente moduri prin care se poate realiza revitalizarea aurei. Incearca sa faci cel putin doua sedinte de meditatie pe saptamana, a cate 10 minute. Gandurile si sentimentele care blocheaza aura si o umplu cu energii negative se vor dizolva, iar locul lor va fi preluat de vibratii pozitive care reusesc sa energizeze trupul si sufletul.

2. Fa baie cu sare de mare si bicarbonat de sodiu

Pregateste-ti o baie calduta cu sare de mare (o cana) si cu bicarbonat de sodiu (o lingurita). Suna ciudat? Combinatia de sare de mare si bicarbonat elimina substantele chimice nocive din corp si reduce tensiunea care incarca negativ aura energetica. Asadar, incepe cu o cura de sapte zile pe luna, cate 20 de minute pe zi. Daca in timpul sedintei se intampla sa te simti ametit, te ridici usor din cada, te speli cu apa rece si iesi din baie. Nu-ti face griji, ameteala e un indiciu ca cele doua ingrediente si-au facut treaba si corpul si mintea iti sunt curate. De asemenea, poti folosi sarea de mare si pentru scrub. Elimina celule moarte si reimprospateaza aura.

3. Foloseste salvia alba

Fumul de la salvia alba este recunoscut de catre indienii din America de Nord ca fiind un bun purificator. Acestia il folosesc cu succes de sute de ani, pentru a indeparta vibratiile negative din case. Salvia emite ioni negativi, excelenti pentru purificarea trupului si a sufletului. Alege un manunchi de salvie alba uscata si arde-l deasupra unui carbune. Cu ajutorul mainii, directioneaza fumul inspre cap, fata, picioare si zona pieptului.

4. Profita de soare

Baile de soare sunt excelente pentru reimprospatarea aurei si alimentarea ei cu energie pozitiva. In plus, cu cat petreci mai mult timp in natura cu atat corpul, mintea si sufletul se vor ”alimenta” cu sanatate. Soarele ofera corpului energie si optimism, plus o doza consistenta de vitamina D care iti hraneste simturile si ”tonifieza” gandurile. Asadar, profita din plin de zilele insorite, dar nu uita sa te protejezi atunci cand esti in zona directa a razelor soarelui.

5. Fa dusuri reci

Vara, dusurile reci, sunt mana cereasca pentru organismul uman. Ele au puterea de a purifica aura, de a alunga energiile negative si de a imbunatati circulatia si a echilibra tensiunea corpului. In plus, unii terapeuti sustin ca dusurile reci au aceleasi efecte asupra corpului ca si o ora de masaj, sau orice alta terapie relaxanta. De asemenea, o varianta excelenta pentru destresarea si relaxarea organismului sunt si alternarea dusurilor reci cu cele calde.

6. Foloseste sunetele ca terapie

Sunetul este recunoscut de catre multe culturi ca fiind un instrument veritabil de vindecare. Sunetul cantecelor tibetane sau cel rezultat din lovirea bolurilor de cristal sunt bine cunoscute pentru capacitatea lor de a elimina energiile negative si de a curata aura. Ascultarea unor astfel de sunete inainte de somn, e cu atat mai benefica, cu cat faciliteaza calea spre un somn odihnitor. De asemenea, repetarea si ascultarea alternativa a sunetului ”Omm” este un mod incredibil de a transfera rapid si eficient energiile blocate din aura si din corp.

7. Redu expunerea la electricitate

Radiatiile si frecventele emise de gadgeturile electrice pot interfera cu ritmul natural al corpului nostru, cu atat mai mult, cu cat petrecem un timp indelungat in prezenta lor. Frecventele electrice la care ne expunem construiesc un camp static in jurul aurei, care, de cele mai multe ori, cauzeaza diverse tulburari energetice.

Iata de ce, macar in dormitor e indicat sa nu existe prea multe surse de curent. In cazul in care nu te poti lipsi de unele gadgeturi, foloseste cristale pe post de protectie. Acestea protejeaza campul energetic al organismului de frecventele reduse ale electricitatii.

8. Plimba-te prin ploaie

Plimbarile prin ploaie, in special, primavara, vara si toamna, sunt adevarate cure de relaxare. Uita-te la cer, expira si inspira, in timp ce picaturile de ploaie iti cad pe fata. Vei avea parte de o curatare naturala, si de o energizare profunda a corpului si sufletului. Evita, insa, ploile insotite de descarcari electrice.

9. Petrece cel putin o ora in natura

Elibereaza-ti mintea si ”scutura-te” de gandurile negre care-ti invdeaza aura, plimbandu-te cel putin o ora prin parc, gradina sau padure. Aerul curat si briza vantului relaxeaza si incarca aura cu energii pozitive. Pentru o curatare si o i profunda, intinde-te pe iarba, deschide ochii si contempleaza.

10. Evita oamenii pesimisti

Acestia sunt cei care-ti consuma rapid energia pozitiva si te incarca cu cea negativa. Limiteaza-te doar la a-i saluta si a trece rapid pe langa ei. In cazul in care situatia cere sa petreci mai mult timp in preajma lor, poarta un cristal care te protejeaza si care previne dizolvarea energiilor. Oamenii negativisti aleg sa fie asa. Ei prefera sa se victimizeze, sa judece aspru in mod constant sau sa-i invinovateasca pe ceilalti pentru problemele lor. Barfa, invidia si focalizarea pe aspectele negative iti fac un mare rau. Asa cum ei au dreptul sa aleaga cum vor sa isi gestioneze viata, la fel si tu ai dreptu sa ii eviti pentru a-ti pastra armonia.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog