-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Va doare in gat? Iata 8 remedii care va scapa rapid de probleme!


Publicitate

In acest articol va vom prezenta 8 remedii pentru durerile in gat.

1. Apa cu sare

Daca aveti senzatia de iritare sau arsura, folositi putina apa calduta amestecata cu sare, pentru a face gargara. Repetati procedeul de cateva ori pe zi si astfel, bacteriile vor fi distruse. Amestecul trebuie realizat dintr-un pahar cu apa si jumatate de lingura cu sare.

2. Pastile si spraiuri de gat

Exista o serie de tratamente care va elibereaza rapid de durere deoarece prin simplul fapt ca le tineti in cavitatea bucala determina secretia salivei. Exista de asemenea si spraiuri cu ingrediente asemanatoare si efect antiseptic.


3. Sirop

Daca tusiti, mergeti la farmacie si cumparati un sirop pentru tuse pentru a preveni accentuarea acesteia.

4. Beti multe lichide

Atunci cand sunteti bolnav este important sa consumati cat mai multe lichide pentru a evita aparitia dezhidratarii. Beti in mod constant apa si ceai, lichidul va curata gatul si va veti simtii mai bine. Si supa de pui va poate ajuta!

5. Ceaiul

Ceaiul din plante va imbunatatii sistemul imunitar.

6. Supa

Orice tip de supa va poate ajuta. Sarea din supa este un antiinflamator excelent avand puterea de a indeparta durerea. In plus, gatul se poate inflama si mai tare daca veti consuma mancare solida asa ca, va recomandam consumul supei in care adaugati bucatele de pui.

7. Odihna

Poate ca odihna nu rezolva imediat problema insa este foarte important sa dormim. Odihna ne ajuta sa redobandim energia si astfel organismul poate lupta cu infectia.

8. Nutritia

Pe durata tratamentului mancarea este foarte importanta. Evitati mancarea nesanatoasa si consumati multe legume si fructe.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog