-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Remedii naturiste puternice pentru tratarea durerilor de dinti


Publicitate

Nimic nu poate fi mai chinuitor decat o durere groaznica de dinti. Indiferent de momentul zilei in care apare, o astfel de durere este atat de obositoare incat v-ati dori sa faceti orice pentru a scapa de ea.

Cauzele aparitiei durerilor de dinti pot varia insa, de cele mai multe ori sunt rezultatul unei neglijente a cavitatii bucale. Uneori va este pur si simplu teama sa mergeti la dentist sau alteori cariile nu sunt vizibile cu ochiul liber. Insa, atunci cand apare durerea si nu puteti merge la dentist imediat, puteti rezolva problema chiar la dumneavoastra acasa.

Remediile naturiste de tratare a dintilor au fost testate cu mult timp in urma. In trecut, nu exista posibilitatea ca oamenii sa gaseasca prea usor un dentist asa ca, acestia incercau tot felul de remedii. Acelea care au avut rezultate bune se mai folosesc si azi.

Usturoiul

Usturoiul este foarte bine cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene si pentru faptul ca este un antibiotic natural. De aceea, usturoiul este un remediu excelent pentru tratarea durerilor de dinti. Actioneaza asemeni unui antibiotic, inhiband bacteria care provoaca durerea.

Cum trebuie folosit: zdrobiti cativa catei de usturoi si puneti putina sare peste. Pasta obtinuta trebuie aplicata in zona dureroasa. Alta varianta ar fi sa mestecati un catel de usturoi, daca nu va deranjeaza prea tare gustul.

Vodka

Vodka sau orice bautura puternica pe care o aveti in casa, va poate ajuta sa scapati de durere. Trebuie sa mentionam ca acest remediu poate fi folosit doar de catre adulti. Alcoolul actioneaza pe zona inflamata asemeni unui anestezic.

Cum trebuie folosit: luati o discheta demachianta si puneti vodka pe ea. Puteti chiar sa imbibati discheta in vodka dupa care aplicati pe zona dureroasa. Nu este nicio problema daca atingeti gingiile, vodka este o bautura pana la urma. O alta metoda este sa luati o gura de vodka si sa o tineti in locul dureros.

Sarea si piperul

Ambele au proprietati antibacteriene si antiinflamatorii si pot fi astfel folosite ca analgezice.

Cum trebuie folosite: amestecati o lingurita de sare cu una de piper si cateva picaturi de apa. Dupa ce ati obtinut o pasta aplicati-o pe zona dureroasa.

Pliculetele de ceai de menta

Aceste pliculete sunt o solutie atat pentru gingiile inflamate cat si pentru durerile de dinti deoarece va elibereaza de durere si amoarte zona.

Cum trebuie folosite: luati un pliculet de ceai folosit, puneti-l in frigider si puneti-l pe zona afectata.

Cu drag,


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog