-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata ce se intampla in corpul dumneavoastra atunci cand amanati sa mergeti la toaleta.


Publicitate

Atunci cand stati la coada, in avion sau pur si simplu nu puteti merge la toaleta, incercati sa va abtineti pe cat posibil chiar daca stiti ca acest lucru nu este sanatos pentru dumneavoastra. In acest articol va vom explica de ce trebuie sa evitati aceste situatii care va fac foarte mult rau!

Daca nu mergeti la toaleta atunci cand trebuie, nu procedati corect deloc si veti realiza acest lucru la un moment dat in viata.

Chiar daca acesta este un obicei foarte prost, cu siguranta puteti mentine destul de mult timp urina in vezica. Receptorii de la nivelul peretilor vezicii urinare va vor transmite semnale pentru a percepe momentul in care trebuie sa mergeti la toaleta. Urina este retinuta in vezica cu ajutorul buclei cilindrice.

Datorita acestui obicei, veti ajunge in punctul in care eliminarea urinei nu va mai fi completa deoarece muschii din zona vezicii urinare vor fi din ce in ce mai slabi. Acesta este mediul propice formarii bacteriilor care duc la infectii ale tractului urinar.
In situatii extreme, acest obicei poate duce chiar la spargerea vezicii urinare si, desi aceste cazuri sunt destul de rare, au existat persoane care au decedat din aceasta cauza.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKl7xySuhfsHG-SqVoQeOyx00tJ5EKmON3x-2kRI2SWRexiZYSFJ-_OTvKKmR8EnTbAxxyK-NYMIvrrrUF_WwBrMzwh3_jUYvhivpSdVmcSVaD-NRKdCCd67R7LZLheim5fPFn1mIMIw/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog