-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ce spune mana despre dumneavoastra? Aflati-va viitorul!


Publicitate

V-ati privit vreodata palma cu atentie, in dorinta de a citi viitorul? Daca da, v-am pregatit un articol minunat!

Palmele sus si desfaceti degetele!

Degetul mic sau mercurian

Acest deget vorbeste despre instinctele dumneavoastra si despre modul in care comunicati. Daca este curbat spre inelar, inseamna ca sunteti genul de persoana miloasa si blanda. Daca este indreptat spre exterior inseamna ca sunteti o persoana independenta si originala in tot ceea ce faceti.

Daca degetul mic este foarte lung inseamna ca sunteti o persoana care are darul studierii limbilor straine si ca sunteti un bun orator. Daca acest deget este mic, inseamna ca sunteti o persoana lipsita de incredere.

Cea de-a treia falanga a degetului: daca este lunga, inseamna ca sunteti o persoana expresiva, incantatoare, cu o mare putere de perceptie; daca este scurta, inseamna ca sunteti o persoana timida, cu dificultati de exprimare.

Cea de-a doua falanga sau partea din mijloc: daca partea mijlocie este lunga, sunteti un om care practica medicina sau aveti inclinatii spre acest domeniu; daca este scurta, transmite faptul ca sunteti o persoana stabila si devotata.

Prima falanga sau partea de jos: daca aceasta parte este lunga inseamna ca sunteti o persoana individualista si daca este scurta inseamna ca sunteti o persoana naiva.

Inelarul sau degetul lui Apollo

Acest deget este un simbol al creativitatii si perfectiunii. Acest deget vorbeste despre aptitudini, atitudine, arta, gust si stil.

Daca este la fel de lung precum degetul mijlociu sau chiar mai lung, sunteti o persoana expusa riscului si aveti inclinatie spre jocurile de noroc.

Daca degetul inelar este mai scurt, acest lucru indica faptul ca sunteti o persoana frumoasa si estetica de la mama natura.

Cea de-a treia falanga a degetului: daca acea parte este lunga inseamna ca sunteti o persoana creativa, cu tendinta de dramatizare a multora din situatiile din viata reala iar daca aceasta parte este scurta, inseamna ca sunteti o persoana practica.

Cea de-a doua falanga sau partea din mijloc: daca aceasta parte este lunga, sunteti o persoana cu mult bun gust in materie de stil si daca este scurta, sunteti genul de persoana mai putin interesata de aceasta ramura.

Prima falanga sau partea de jos: daca aceasta parte este lunga, inseamna ca sunteti o persoana cu un simt exceptional al stilului (cu siguranta in acest domeniu aveti jobul si din asta castigati bani) insa daca aceasta parte este scurta, sunteti o persoana simpla.

Degetul mijlociu sau degetul lui Saturn

Acest deget vorbeste despre modul in care tratam valorile materiale. Daca degetul mijlociu este lung, indica faptul ca sunteti o persoana determinata, capabila si ambitioasa, gata sa va creati propriul loc de munca. Daca acest deget este scurt, inseamna ca sunteti o persoana excentrica si rebela.

Daca acest deget se reazama de degetul inelar, transmite aspiratia catre valori materiale si emotionale. Daca sunteti acest gen de om, inseamna ca nu va plac argumentele si sunteti fericit doar atunci cand sunteti inconjurat de persoanele dragi. Daca acest deget este departat de inelar, inseamna ca sunteti o persoana mai singuratica.

Cea de-a treia falanga a degetului: O falanga lunga scoate la iveala profesii precum politist, inspector sau orice functie care implica descoperirea secretelor sau dezlegarea misterelor. Daca falanga este scurta, inseamna ca sunteti o persoana ascultatoare si ca va place sa aveti un job sigur si putin solicitant.

Cea de-a doua falanga sau partea din mijloc: aceasta parte vorbeste despre oamenii deschisi catre stiinta sau catre cifre, mai ales daca aceasta parte este scurta. Daca aceasta parte este mai subtire, arata faptul ca sunteti un iubitor al naturii. Oamenii extravaganti au de obicei aceasta falanga scurta.

Prima falanga sau partea de jos: daca aceasta parte este lunga, sunteti o persoana cu o necesitate continua de siguranta materiala. Daca este scurta, sunteti o persoana atenta cu banii.

Degetul aratator sau degetul lui Jupiter

Acest deget arata modul in care ne intelegem pe noi insine si cum ii tratam pe cei din jur.
Daca este apropiat de degetul mare, inseamna ca sunteti o persoana corecta si ambitioasa.
Daca este departat de degetul mijlociu, inseamna ca sunteti o persoana independenta inclinata spre filozofie.
Daca este inclinat spre degetul mijlociu, inseamna ca sunteti o persoana miloasa.

Cea de-a treia falanga a degetului: Daca este lunga, inseamna ca sunteti o persoana inteligenta si de cele mai multe ori indica faptul ca ati avea succes in viata politica, legala sau bisericeasca. Daca este scurta, inseamna ca sunteti o persoana interesata mult de partea materiala a vietii.

Cea de-a doua falanga sau partea din mijloc: Daca aceasta parte este lunga, inseamna ca aveti o capacitate mare de concentrare si asimilare a informatiei, daca este scurta, inseamna ca sunteti o persoana indiferenta sau mai putin rezistenta.

Prima falanga sau partea de jos: Daca este lunga, sunteti o persoana sportiva dar va place si arta culinara; daca este scurta, sunteti o persoana logica.

Degetul mare

Inseamna vointa, abilitate logica si vitalitate.
Un deget flexibil arata capacitatea de adaptare, daca degetul este rigid arata lasitate.
Cea de-a doua falanga a degetului: daca este lunga, sunteti o persoana decisiva, daca este scurta arata lipsa de determinare si vointa.

Prima falanga: daca este scurta, inseamna ca sunteti instinctiv si emotiv.

Daca cele doua falange sunt egale, inseamna ca sunteti o persoana care isi conduce viata intr-un mod logic. Daca cea de-a doua falanga este mai lunga, indica faptul ca sunteti o persoana care gandeste mult si va este destul de greu sa va transpuneti ideile in realitate.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog