-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Ceaiul din banana si scortisoara va ofera un somn mai linistit decat o fac somniferele!


Publicitate

Cu totii am avut cel putin o noapte in care ne-am foit in pat ore in sir fara sa putem adormi. Cu cat ne ingrijoram mai tare ca nu putem adormi, cu atat ne enervam mai mult! Eu am petrecut prea multe nopti in acest fel asa ca trebuia sa le spun cumva stop. S-a intamplat sa imi cada in mana aceasta reteta delicioasa care mi-a schimbat rutina de odihna complet.

Orele tarzii la care adormim sau chiar insomnia pot aparea din cauza mai multor elemente precum: depresia, stresul si anxietatea. Aproape in fiecare seara mergeam in pat iar mintea mea o lua razna. Fie ca ma gandeam la serviciu, familie sau lucruri banale, pur si simplu nu reuseam sa adorm sau sa ma relaxez. Daca va tineti mintea antrenata, exista sanse mari sa nu adormiti.

Chiar si anumite medicamente pot provoca insomnie. Antiinflamatoarele, antihistaminicele sau medicamentele pentru tensiune pot contribuii la pierderile orelor de somn. Da, anumite medicamente va pot da senzatie de somnolenta la inceput insa pot provoca iesiri dese la toaleta sau anxietate, distrugandu-va perioada de odihna.

Fie ca asta este unul din factori sau telefonul mobil este de vina, trebuie sa schimbati, cu siguranta, ceva.

Ceaiul din banana

Folosind cateva alimente, pe care le aveti deja in bucatarie, ceaiul este gata intr-o clipa! Acest remediu pe baza de banana face minuni si are un gust minunat. Cum functioneaza? Bananele, in special coaja, sunt bogate in potasiu si magneziu. In timp ce magneziul previne intreruperile din timpul somnului, atat potasiul cat si magneziul ajuta la relaxarea organismului. De fapt, magneziul face parte dintre mineralele cele mai bune pentru relaxare! Trebuie sa stiti faptul ca aceasta reteta se realizeaza doar din banane organice. Celelalte banane sunt pline de pesticizi daunatori.

Acest ceai ia mai putin de 10 minute pentru a fi facut si il puteti consuma in fiecare seara, inainte de culcare.

Ingrediente

  • 1 banana organica
  • 1 cratita mica cu apa
  • 3 lingurite praf de scortisoara

Trebuie sa taiati capetele bananei si sa puneti bananele, impreuna cu coaja, in apa fiarta. Lasati sa mai fiarba alte 10 minute. Cu ajutorul unei strecuratoare, turnati apa intr-o cana. Daca va place gustul de scortisoara, puneti in cana, dupa gust. Beti cu o ora inainte de a merge la culcare.

Daca va ganditi ca astfel veti pierde continutul bananei, cu siguranta nu ati mancat o banana fiarta, pana acum! Fierbeti banana si puneti putina scortisoara peste. Daca veti consuma si banana, pe langa ceai, veti obtine un efect si mai puternic...si sa nu mai spunem ca va bucurati de un desert delicios!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog