-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Beneficiile consumului de curmale! Iata ce se intampla daca mananci 3 curmale pe zi.


Publicitate

Curmalele ofera beneficii extraordinare atunci cand sunt consumate cu regularitate.

V-ati intrebat vreodata ce se poate intampla daca incepeti sa mancati curmale? Probabil ca nu. Majoritatea oamenilor nici macar nu se gandesc la curmale si la efectul lor asupra sanatatii.

Insa, iata ce se intampla daca incepeti sa consumati 3 curmale pe zi.

Sunt bogate in nutrienti

Primul lucru pe care trebuie sa il stiti este ca are beneficii nutritionale excelente. Nu mai trebuie sa luati suplimente alimentare daca mancati trei curmale pe zi deoarece acestea contin fier, potasiu, magneziu, fibre si vitamina B-6.

Cititi mai jos 8 motive pentru care este recomandat sa consumati curmale.

Curmalele imbunatatesc digestia

Curmalele sunt alimente excelente pentru digestie. Daca aveti probleme ale tractului intestinal precum constipatia, curmalele va sar in ajutor. Acestea contin fibre care pot reduce chiar si riscul aparitiei cancerului de colon. Curmalele sunt recomandate si in tratarea hemoroizilor.

Curmalele sunt folosite ca analgezic

Deoarece contin mult magneziu, curmalele trateaza durerea si inflamatiile. Studiile au demonstrat faptul ca magneziul din curmale ajuta la tratarea inflamatiilor arteriale si la reducerea riscului aparitiei bolilor cardiace.

Consumati curmale si bucurati-va de o sarcina sanatoasa

Cercetatorii au studiat modul in care interactioneaza sarcina si curmalele. Au fost testate 70 de femei insarcinate iar rezultatul a fost acela ca femeile care au consumat curmale in ultimele 4 saptamani de sarcina au avut o sarcina mult mai usoara. Trebuie sa stiti si faptul ca tot curmalele va ajuta si sa slabiti dupa nastere.

Curmalele trateaza presiunea arteriala si previn accidentul vascular

Magnesiul din curmale ajuta la reducerea presiunii arteriale crescute. Si potasiul prezent in curmale ajuta la buna functionare a inimii. Studiile au aratat faptul ca un consum constant de curmale poate preveni accidentul vascular. Acest studiu a fost publicat in the American Journal of Clinical Nutrition si demonstreaza concret cum curmalele previn accidentul vascular.

Curmalele imbunatatesc functiile creierului

Studiile au aratat faptul ca ingredientele din curmale sustin buna functionare a creierului si tot acestea au demonstrat ca daca avem suficienta vitamina B6 in organism, creierul functioneaza excelent, concentrarea este mult mai buna iar informatia se proceseaza mult mai repede. Curmalele va ascut mintea si, daca le consumati cu regularitate, veti avea o memorie de invidiat.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog