-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Incredibil! Beti un smoothie din banane si scortisoara, cu o ora inainte de culcare, si vedeti ce se intampla! (RETETA)


Publicitate

Problemele cu somnul afecteaza atat barbatii cat si femeile. Desi pot parea inofensive, insomniile pot duce la hipertensiune, scaderea nivelului de energie, depresie, oboseala si ameteli. Ceea ce multi oameni nu stiu este ca sanatatea si starea de bine au un lucru in comun pentru a functiona optim, somnul de calitate. In timpul somnului, creierul proceseaza si filtreaza informatia acumulata in timpul zilei, in timp ce intregul organism se regenereaza.

Insomnia poate fi rezultatul unui deficit de minerale, unei diete proaste si, ultimul dar nu cel din urma, stilului de viata. 


Problemele cu somnul afecteaza zeci de milioane de oameni din intreaga lume. Daca si dumneavoastra faceti parte din acest grup, nu disperati! Exista un remediu eficient care va poate imbunatati calitatea somnului si il puteti face chiar la dumneavoastra acasa, din ingrediente banale- banane si scortisoara.

BANANA

Acest fruct exotic, bogat in potasiu si magneziu, va poate oferi un somn de calitate. Ceea ce fac aceste minerale este sa elimine efectele negative ale nivelului de cortizon, ajutand muschii si vasele de sange sa se relaxeze.

SCORTISOARA

Acest condiment este plin de compusi sanatosi. Pe langa aroma imbietoare, va ajuta organismul sa se relaxeze si este benefic in cazul digestiei.

Ingrediente:

  • 1l apa,
  • 1 banana,
  • Un praf de scortisoara

Instructiuni:

1. Taiati capetele bananei si puneti-le la fiert intr-un litru de apa, timp de 10 minute.
2. Strecurati lichidul intr-o cana.
3. Adaugati scortisoara pentru a imbunatati gustul si pentru a activa proprietatile sanatoase.
4. Beti cu o ora inainte de a merge la culcare.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
2 Comments

You Might Also Like

2 comments:

  1. Parca fructele nu se consuma seara...sub nici o forma.

    ReplyDelete
  2. SUNA DE PARCA AR TREBUI SA O PUNEM LA FIERT CU COAJA CU TOT??... o decojim sau doar taiem capetele??? Daca o fierbem intr-un litru de apa, ma indoiesc ca va arata ca in fotografie .... dar oricum va trebui sa avem o cana de cca. 1 litru ....

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog