-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Alegeti-va o piatra si descoperiti ce poate spune aceasta despre dumneavoastra!


Publicitate

Priviti pentru un moment pietrele din imaginea de mai jos. Fara sa stati prea mult pe ganduri, alegeti una din ele. 

Iata care este semnificatia:



Piatra #1.

Prima piatra este Opal. Va doriti libertate undeva departe de aglomeratia si stresul civilizatiei. Simtiti in permanenta nevoia sa va deconectati si sa va gasiti linistea intr-un loc unde simturile si gandurile interioare primeaza.

Piatra #2.

Cea de-a doua piatra este Malacit. Aceasta spune despre dumneavoastra ca va asteapta schimbari majore. Unele dintre aceste schimbari pot fi de natura spirituala iar altele de natura emotionala. Este momentul sa rememorati deciziile pe care le-ati luat in decursul vietii.

Piatra #3.

Piatra cu numarul trei este una a soarelui. Daca va simtiti atras/atrasa de aceasta piatra, sunteti genul de persoana optimista 100%. Viitorul va este unul luminos asa ca, asigurati-va de faptul ca petreceti mult timp incarcandu-va cu energia curativa a soarelui. Nu va pierdeti niciodata energia pozitiva!

Piatra #4.

Aceasta piatra se numeste Obsidian Mahon. Daca ati fost atras/atrasa de aceasta piatra inseamna ca subconstientul dumneavoastra va atrage atentia asupra faptului ca este timpul sa renuntati la vechile obiceiuri si sa faceti o schimbare, creionand o noua viata. Nu uitati cat de norocos/norocoasa sunteti pentru tot ceea ce aveti si nu lasati gelozia sa va cuprinda gandurile.

Piatra #5.

Cea de-a cincea piatra se numeste Howlit. Daca va simtiti atras/altrasa de aceasta piatra, asteptati-va sa primiti mesaje „de dincolo”. Aceste mesaje pot veni de la necuvantatoare sau de la persoane pe care le-ati indragit dar au plecat pe cealalalta lume. Pastrati-va un jurnal al viselor!

Piatra #6.

Ultima, dar nu cea din urma piatra, este Jaspul Dalmatian. Aceasta piatra spune despre dumneavoastra ca sunteti o fire iubitoare si entuziasta. Continuati sa cautati noi aventuri si legati noi prietenii. O zi implinita pentru dumneavoastra este una in care va distrati.

Nu uita sa impartasesti acest articol si cu prietenii tai.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog