-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceaste alimente ajuta la vindecarea pe deplin a crizelor de astm.


Publicitate

Astmul este o boala cauzata de subtierea tubului bronsic si de inflamatiile cristice ale sistemului respirator. Astmul poate scurta si slabi respiratia. Simptomele astmului sunt caracterizate de tuse si sufocare.

Anumiti pacienti s-au tratat de astm prin simpla reducere a utilizarii inhalatorului. Va puteti ajuta propriul organism prin schimbarea dietei, de exemplu mancarea sanatoasa nu poate afecta cu absolut nimic organismul insa poate ajuta la reducerea inflamatiilor.

O dieta sanatoasa poate fi o alternativa in tratarea astmului. Pentru asta, trebuie sa stiti care sunt alimentele pe care trebuie sa le consumati si care sunt cele de care trebuie sa va feriti.



Consumati alimente bogate in vitamina C si beta-caroten. Puteti face suc de morcovi zilnic. Sucul de morcovi este bogat in vitamina C. Un alt aliment sanatos este telina. Adaugati cateva bucatele de telina in dieta dumneavoastra. Continutul de clorofia din frunzele telinei, ajuta la detoxifierea ficatului si organelor intestinale.

Iata mai jos o lista cu alimentele si cantitatile pe care persoanele care sufera de astm trebuie sa le consume.

  • 2 mere verzi + 6 bucatele de telina + 1 manunchi de spanac + 1 manunchi de patrunjel + ¼ zeama de lamaie
  • 1 pahar mic cu suc de grau incolti + zeama de lamaie
  • ¼ ananas + 1 fenicul + 8 frunze de varza + 3 bucatele de ridichie + ½ lamaie
  • 2 cesti suc de capsuni + 1 ceasca suc de merisoare + 1 suc de rodie
  • 1 castravete + 1/2 lemongrass + ½ lamaie

Acestea sunt dozele recomandate.

Pentru a preveni aparitia astmului trebuie sa evitati alimentele de mai jos:

  • Alimente animale precum: oua, lapte si carne
  • Citricele.
  • Glutamatul de sodiu si monosodiu deoarece poate determina micsorarea tubului bronsic, ducand la o criza de astm.
  • Uleiurile vegetale precum cel de floarea soarelui sau de porumb, deoarece determina aparitia inflamatiilor la nivelul tractului respirator.
  • Alcoolul si bauturile racoritoare

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

  1. Enumerarea ta de sucuri, fara punct, fara o liniuta sau numararoare (1,2,3) ai impresia ca toate produsele fac parte din acelasi SUC.
    Atentie la gramatica sa poata omul sa inteleaga ceva.

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog