-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

11 Lucruri pe care le fac adesea pentru a-mi vedea sotia fericita!


Publicitate

Daca va doriti un mariaj fericit trebuie sa aveti si un partener fericit. Dupa 25 de ani de casatorie am inteles faptul ca lucrurile mici fac diferenta. Nu sunt perfect! Inca fac greseli, insa imi propun in fiecare zi sa fiu cel mai bun sot. 

Imi propun sa nu se intrebe niciodata daca este sau nu femeia vietii mele.



Iata 11 lucruri pe care le fac in mod constant pentru a-mi vedea nevasta fericita:


1. Ma ocup de sarcinile simple.

In aceasta dimineata am golit masina de spalat vase si ea a apreciat tare mult. O ajut cu rufele si fac patul. Aceste simple detalii ii arata ca imi doresc sa transform casa noastra intr-un camin.

2. Ma concentrez pe nevoile ei.

O intreb mereu ce isi doreste sa manance la cina si nu sugerez ce as vrea eu. Atunci cand mergem la alergat, o las pe ea sa aleaga locul. Asa consider eu ca ii respect nevoile.

3. Ascult fara sa corectez.

Atunci cand isi doreste sa impartaseasca ceva cu mine, o ascult si uneori ii pun intrebari pentru a rememora emotiile si gandurile din adancul sufletului ei. Nu incerc sa ii rezolv problemele daca ea nu imi cere, am facut de cateva ori greseli si acum doar o ascult. Femeile doresc uneori doar sa vorbeasca despre sentimentele lor, in timp ce barbatii incearca sa rezolve imediat. De cele mai multe ori ele nu isi doresc asta. Doar ascultati, va veti da seama.

4. O tratez cu atentie.

Sotia mea nu a auzit niciodata un ton accentuat, in vocea mea. Nu trebuie sa se teama de mine, o iubesc prea mult si nu o pot trata altfel decat cu blandete. Atunci cand nu suntem de acord pe o anumita tema, nu dau frau liber actiunilor si sentimentelor deoarece imi amintesc cat de mult inseamna pentru mine si o tratez cu gratie si respect.

5. Folosesc cuvinte blande si pline de recunostinta.

Folosirea cuvintelor calde este echivalentul gentiletei. Atunci cand vorbesc cu sotia mea, vocabularul meu este plin de „te rog” si „multumesc”. Ea se bucura, mai mult ca orice persoana din viata mea, de respect si apreciere. Ma asigur ca stie intotdeauna cat de mult inseamna actiunile ei, pentru mine.

6. O complimentez.

Atunci cand isi schimba garderoba sau tunsoarea, observ aceste aspecte si o complimentez. Atunci cand suntem cu prietenii mei, o laud pentru cat de multe lucruri face. Iubesc modul in care isi aranjeaza parul, cum merge la alergat chiar daca afara ploua, cat de mult ii pasa de cei din jurul ei.

O complimentez mereu pentru ca o iubesc! O complimentez si mai mult atunci cand nu este de fata. Vreau ca toata lumea sa stie ca este o persoana minunata!

7. Imi asum responsabilitatea.

Anumite lucruri precum: dusul gunoiului, tunsul gazonului sau reparatul diverselor lucruri prin casa, sunt responsabilitatile mele fata de caminul nostru. Uneori sunt mai incet insa duc totul la bun sfarsit, nu vreau sa ii ocup timpul cu munci suplimentare.

8. Asculta, cere-ti scuze si schimba-te.

Imi place sa alerg si pentru mine 5 km sunt floare la ureche insa de curand, sotia mea mi-a atras atentia ca atunci cand spun „sunt doar 5 km” ii pot insulta pe cei din jur. Tot ea mi-a amintit ca la un moment dat si pentru mine aceasta distanta reprezenta foarte mult. Aces timp de blandete, ideea de a-i trata pe cei din jur cu respect, inseamna totul pentru mine.

9. Ii cer parerea.

Atunci cand am decizii dificile de luat, ii cer parerea. Ea este foarte inteligenta, profunda si mereu tine cont de sentimentele celor din jur. Sfatul ei conteaza foarte mult pentru mine.

10. Ii sustin visurile.

De ziua ei, i-am oferit un card la un studio de arta local. Adora sa picteze si asta o va ajuta sa isi cumpere tot ce ii este necesar si sa se bucure de cursuri. Vreau sa isi urmeze visurile asa ca, o sustin intr-un mod practic.

11. Ii spun cat de mult o iubesc.

Ii spun sotiei mele zilnic si chiar de mai multe ori pe zi cat o iubesc. Acest cuvant nu isi pierde niciodata puterea iar eu sunt inotdeauna sincer. Si ea face exact acelasi lucru pentru mine. Vreau ca ea sa nu isi puna niciodata intrebarea daca este sau nu singura pe care o iubesc.

Cuvintele si actiunile mele pot avea un efect magnific asupra modului in care sotia mea se simte, in fiecare zi. Juramintele mele fata de casnicia noastra includ tot ceea ce fac eu pentru a vedea-o fericita. Partenerii trebuie intotdeauna sa lupte pentru a-si transforma fericirea celuilalt in cea a lor.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
1 Comments

You Might Also Like

1 comment:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog