-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Traiesc milioane de bacterii in buretele de vase! Iata cum sa le opriti extinderea!


Publicitate

Conform unui studiu recent, peste 90% din buretii de vase contin o concentratie mare de bacterii. Aceste bacterii pun probleme mari in ceea ce priveste sanatatea! Expertii englezi au descoperit faptul ca peste 85% din oameni nu isi spala buretele de vase la o temperatura suficient de ridicata incat sa omoare bacteriile. In acelasi studiu se mentioneaza si faptul ca numarul bacteriilor gasite in buretele de vase este de 6 ori mai mare decat numarul bacteriilor din baie.



Buretii reprezinta mediul perfect pentru cresterea bacteriilor deoarece sunt in permanenta uzi, fapt extrem de favorabil proliferarii bacteriilor.

In plus, studiul a demonstrat ca peste 90% din buretii de vase contin mai mult de 1 miliard de bacterii, si 60% din ei contin E-coli iar 25% au o concentratie ridicata de pseudomona, factorul principal al aparitiei infectiilor de ochi sau piele.

Pentru a preveni riscurile la care va supuneti sanatatea, urmati aceste sfaturi:

1. Dupa fiecare spalare, curatati bine buretele, cu apa calda, si o data la doua zile curatati-l cu o solutie antibacteriana.

2. Schimbati buretele o data la doua saptamani.

3. Puteti folosi buretele pentru o perioada mai lunga de timp daca il fierbeti sau il spalati la temperaturi mai mari de 6ooC. Il puteti spala si in masina de spalat vase.

4. Pentru curatarea bucatariei, folositi servetele antibacteriene si nu burete!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog