-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 lucruri care se petrec in urma consumului zilnic de cafea


Publicitate

Imi incep fiecare dimineata cu un pahar mare de apa cu lamaie si o ceasca de cafea organica. Pentru mine este inceputul perfect al unei zile. Cafeaua are un gust incantator si imi ofera doza de energie de care am atata nevoie. Insa acestea nu sunt singurele proprietati ale cafelei.



1. Consumul de cafea va imbunatateste activitatea mentala. 


Studiile au aratat faptul ca 3 cesti de cafea, consumate zilnic, pot impiedica dezvoltarea bolii Alzheimer si dementei, cu 65%. Alte cercetari au demonstrat si reducerea riscului cu 30-60% a dezvoltarii bolii Parkinson. 

2. Va intareste metabolismul.


Incercati sa scapati de cateva kilograme pe care le aveti in plus? Foarte bine! Incepeti-va ziua cu putina cafea. Cafeina din cafea va poate revitaliza metabolismul, scapandu-va de kilogramele in plus. 

3. Veti fi mai fericit. 


Acum nu incercam sa le facem pe plac celor care iubesc deja cafeaua insa, studiile de la Universitatea Harvard au aratat faptul ca adultii care consuma intre 2 si 4 cafele pe zi, au un risc cu 50% mai redus de a se sinucide. 

4. Reduce riscul aparitiei diabetului de gradul 2. 


Un alt studiu desfasurat la Universitatea Harvard a demonstrat faptul ca o ceasca de cafea pe zi poate reduce cu 11% riscul dezvoltarii diabetului de gradul 2. Aceia care au consumat doua cesti, au redus riscul cu 17%. 

5. Cafeaua reduce riscul aparitiei cancerului de piele. 


Vi se pare interesant? Da, acest studiu publicat in Jurnalul Institutului National impotriva cancerului a scos la iveala faptul ca adultii care au consumat zilnic, mai mult de patru cesti de cafea, aveau un risc cu 20% mai scazut in dezvoltarea melanomului malign, cea mai periculoasa forma a cancerului de piele.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog