-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Studiu de ultima ora: aceasta planta verde poate fi remediul a 5 tipuri de cancer: ovarian, pulmonar, melanom si de ficat


Publicitate

Moringa oleifera este un arbore din Africa de Sud care creste foarte repede.

Este considerat a fi folosit in medicina traditionala, de secole, si poate trata peste 300 de boli.

Moringa, mai este numit si „arborele minune”, „bagheta magica” sau „hreanul”, are frunze mici si rotunde, bogate in nutrienti ( proteine, calciu, beta-caroten, vitamina C, potasiu).

Din punct de vedere digestiv, moringa este bogata in fibre care functioneaza „ca un mop”, curatand intestinele. De asemenea, are proprietati antibacteriene care ajuta organismul sa indeparteze bacteria pylori, responsabila cu aparitia gastritei, ulcerului si cancerului gastric.



S-a descoperit inclusiv faptul ca semintele de moringa ajuta la purificarea apei.

Frunzele de moringa sunt pline de vitamine, minerale, amino acizi esentiali si multe altele.

100 de grame de frunze moringa uscate contin:

• De 9 ori mai multe proteine decat iaurtul
• De 10 ori mai multa vitamina A decat morcovii
• De 15 ori mai mult potasiu decat bananele
• De 17 ori mai mult calciu decat laptele
• De 12 ori mai multa vitamina C decat portocalele
• De 25 de ori mai mult fier decat spanacul

Frunzele de moringa sunt bogate in antioxidanti, inclusiv vitamina C, beta-caroten, quercetin si acid clorogenic. S-a demonstrat faptul ca acidul clorogenic incetineste absorbtia de zaharuri in celule si scade nivelul de zahar in sange.

Un alt studiu arata ca femeile care consuma 10 grame de pudra din frunze de moringa, zilnic timp de 3 luni, au nivelul de zahar in sange mai scazut cu 13.5 %

Studiile au mai aratat si faptul ca frunzele de moringa sunt active din punct de vedere antitumoral si anticancerigen, datorita unui compus numit niaziminin. Tot aceste frunze indeparteaza si virusul Epstein-Barr. Compusii din aceste frunze par sa regularizeze functiile tiroidiene, mai ales a tiroidei hiperactive.

Inca mai raman de descoperit plante cu functii multiple, utilizate in medicina traditionala a multor culturi. Moringa oleifera, aparuta pe piata acum 10 ani, se bucura de o mare popularitate datorita beneficiilor nutritionale.

Moringa este o planta valoroasa in medicina si merita un loc in farmaciile din propriile noastre case.

Moringa se cultiva in acest moment pe arii extinse din Asia, Africa, America Centrala si Caraibe insa cea mai mare rezervatie se regaseste in India- unde creste de la sine. Astfel, merita sa mentionam faptul ca in India este cu 84% mai scazuta rata cancerului pancreatic, decat in SUA.

Suplimentele din moringa sunt disponibile si online.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog