-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu aveti nevoie de operatie pentru a scapa de monturi si de inflamatiile articulatiilor


Publicitate

O montura, este o umflatura care se formeaza la baza degetului mare de la picior. Aceasta se formeaza atunci cand degetul mare impinge in degetul de langa, fortand articulatia sa se mareasca. Pielea din aceasta zona incepe sa se ingroase si sa se roseasca. Daca purtati pantofi prea stramti, va puteti agrava starea sau chiar determina aparitia acestor probleme. Monturile se pot dezvolta si datorita unui defect structural inerent sau conditie medicala precum artrita. Monturile mai mici pot aparea si pe degetele mici de la picioare.



Monturile sunt adevarate cosmaruri; este foarte greu sa gasiti pantofii adecvati, va provoaca dureri cumplite si nu arata bine deloc.

Operarea lor este doar o solutie temporara insa medicina traditionala va poate ajuta sa scapati de aceasta problema. Pentru tratarea monturilor trebuie, in primul rand sa eliminati sarea din organism. Puteti face acest lucru cu aceste 5 remedii facute in casa:

1. Sirop din frunze de dafin

Inainte sa mergeti la culcare, puneti 300 ml de apa intr-un ibric, adaugati 1 lingura de frunze de dafin macinate si lasati la fiert 5 minute. Dupa ce este gata, puneti continutul intr-un recipient de email si lasati pana a doua zi de dimineata. Dimineata trebuie sa strecurati bautura si sa luati inghitituri mici pe parcursul intregii zile. Nu beti totul o data!

Trebuie sa beti acest remediu 3 zile la rand si sa faceti in fiecare seara o bautura proaspata. Repetati tratamentul o data la doua saptamani.

Nu va speriati daca simtiti nevoia sa mergeti mai des la toaleta pentru a urina, acesta este un semn al faptului ca organismul a inceput sa dizolve si astfel, determina vezica sa elimine. Veti vedea rezultatele in doar 10 zile. Intregul organism se va elibera si veti scapa de dureri.

2. Solutie din frunze de dafin, facuta in casa

Trebuie sa folositi aceasta metoda timp de 2 luni, dupa care monturile o sa dispara complet.
Trebuie sa aveti la indemana 5 frunze mari de dafin. Taiati-le marunt, puneti-le intr-un bol si adaugati 100 ml de alcool pur (70%). Lasati la macerat timp de 1 saptamana dupa care strecurati.

In primul rand, trebuie sa va scufundati picioarele intr-un amestec de apa calduta si bicarbonat (3 L de apa cu 1 lingura de bicarbonat). Dupa ce vi s-au inmuiat picioarele, stergeti-le bine si masati cu solutia din frunze de dafin, puneti sosete in picioare si intindeti-va.

3. Solutie pe baza de iod si aspirina

Acest amestec din iod si aspirina este un remediu facut in casa excelent pentru monturile si articulatiile dureroase.
Zdrobiti 5 pastile de aspirina simpla sau aspirina cardio (200 mg) si adaugati 100 ml de iod. Amestecati pana cand aspirina s-a dizolvat si devine incolora.

Aplicati acest amestec pe zonele dureroase. Dupa aceea trebuie sa va asigurati ca picioarele raman calde pe timpul noptii. Veti simti imediat efectele.

4. Masaj cu sapun si iod

Si sapunul obisnuit poate ajuta la reducerea inflamatiilor si a monturilor.
Radeti sapunul, aplicati pe zonele dureroase si masati usor. Apoi spalati si uscati zona. Inmuiati iod intr-o bucata de panza si trasati doua dungi la nivelul monturilor. Pielea absoarbe iodul. Lasati iodul sa se usuce si puneti sosete in picioare. Aceasta terapie trebuie sa dureze 30 de zile.

5. Metoda cu zeama de lamaie si iod

O alta metoda foarte buna de tratare a monturilor este varianta cu iod si zeama de lamaie. Trebuie doar sa amestecati zeama si iodul (cantitati egale) si sa aplicati pe monturi si articulatii. Aceasta este o buna metoda de tratament si pentru calcaiele crapate.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog