-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata cum sa scapati de aftele bucale fara tratament medicamentos


Publicitate

Aftele bucale sunt deranjante si dureroase. De cele mai multe ori sunt rosii cu pustule albe. Pot aparea pe partea interna a buzei, a obrazului sau sub limba.

Aftele bucale sunt diferite fata de cele aparute in urma febrei, acestea din urma regasindu-se pe partea exterioara a buzei sau in coltul gurii.

Acum cateva zile, mi-a aparut o afta pe varful limbii. Am incercat sa imi dau seama ce este, asa ca am inceput sa citesc pe tot felul de pagini de internet, am explorat si astfel am aflat raspunsul.



Incepuse sa ma deranjeze si cum nu aveam nimic de pierdut, am decis sa incerc un experiment de care auzisem.

Am luat un pahar cu apa plata si am adaugat 1 lingurita de sare dupa care am facut gargara cu aceasta solutie.

Seara, am incalzit putina apa, nu prea fierbinte, am stors o lamaie in pahar si am baut amestecul, fara sa il indulcesc.

Dimineata urmatoare, am observat ca afta disparuse complet.

M-as bucura daca aceasta reteta ar ajunge la cat mai multi oameni deoarece poate fi de mare ajutor!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog