-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Patul Dumneavoastra Este Plin De Inamici Ai Plamanilor. Iata Cum Sa Ii Omorati Cu Usurinta Si Intr-un Mod Natural


Publicitate

Scopul acestui articol este indepartarea acarienilor de la suprafata saltelelor. Conform cercetarilor, exista in jur de 1.5 millioane de acarieni ascunsi in saltea. Acestia se hranesc cu celulele din pielea moarta, pe care o lasam la nivelul lenjeriei, in timpul noptii.

Cea mai mare problema a acestor acarieni este de fapt, ceea ce lasa in urma. Excretiile lor pot provoca aparitia alergiilor la praf sau astm.

Ultimele cercetari arata faptul ca o aerisire ca la carte, poate omori acarienii. Pe de alta parte, daca faceti patul fara sa aerisiti, lenjeria va strange si mai multi acarieni.



Aceste lucruri au fost explicate de catre Dr Stephen Pretlove de la Universitatea de Arhitectura din Kingstone. Atunci cand dormim, transpiram. Exista persoane care elimina si un litru de traspiratie pe noapte. Acest aspect creeaza mediul propice pentru acarieni. In plus, pielea moarta ramane pe cearsafuri, oferind un adevarat festin pentru micutii colocatari.

Daca va faceti imediat patul, dupa ce v-ati trezit, toate celulele moarte raman la nivelul lenjeriei. Insa, daca lasati patul nefacut in lumina soarelui, cu fereastra deschisa, aveti toate sansele sa puneti pe fuga acarienii.

Dr. Pretlove spune:

„Stim ca acarienii pot supravietui doar cu ajutorul umiditatii din mediul in care traiesc”.

Apoi adauga:

„Doar prin simpla aerisire se indeparteaza umiditatea din lenjerie si saltea, si astfel acarienii se deshidrateaza si mor.”

In plus, directorul clinicii de curatenie de la Institutul Good Housekeeping, Carolyn Forte, spune ca atata timp cat exista praf peste tot, simpla aerisire nu este suficienta, insa este destul de important sa lasati patul nefacut dimineata astfel incat asternutul sa aiba timp sa se usuce si sa se aeriseasca.

De asemenea, a mai mentionat faptul ca a va face patul dupa micul dejun este o regula pe care ar trebui sa o respectati. Este recomandat si spalatul asternutului o data la 1-2 saptamani.

Expertii recomanda sa va lasati patul nefacut si la aerisit pana cand va intoarceti acasa de la serviciu, astfel, eliminati acarienii iar camera si asternutul vor avea un miros mult mai proaspat.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog