-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu o sa va vina sa credeti ce schimbari s-au produs dupa ce si-a inmuiat mainile in otet de mere, de doua ori pe saptamana!


Publicitate

Daca aveti dureri de articulatii, atunci cu siguranta acest lucru va afecteaza in viata de zi cu zi. Orice persoana care sufera de acest tip de durere spune ca medicina standard este doar o solutie temporara. Durerile articulare dar si simptomele acestora pot fi tratate prin simpla schimbare a stilului de viata.

Ana H. Suferea de dureri articulare ingrozitoare, asa ca a hotarat sa se trateze cu ajutorul medicinei naturiste. Toata viata ei a fost tipograf iar munca a fost cea care a determinat aparitia bolii.



„Am dus aceasta batalie cu boala multi ani, pana cand medicul mi-a pus diagnosticul de artrita determinata de malnutritie si munca excesiva. Eu nu prea sunt genul care se avanta imediat spre medicamente asa ca, am hotarat sa incerc cu medicina naturista, iar acum sunt foarte mandra ca am facut asta. Chiar si medicul mi-a recomandat sa incerc utilizarea otetului de mere insa, trebuia sa fiu persistenta. Am inceput sa il folosesc si, acum, dupa doua luni pot spune ca sunt mai bine. In prima luna am facut acest lucru de trei ori pe saptamana iar acum o fac de doua ori. Imi inmuiam mainile in otet de mere inainte de a merge la culcare. Am baut apa cu otet de mere si miere si recomand tuturor sa incerce deoarece la mine chiar a avut efect.” Spune Ana H.

Otetul de mere este un antioxidant puternic care curata tot organismul de toxine, fiind adjuvant in cazul durerilor articulare.
Poate fi folosit sub mai multe forme pentru a scapa de durerile articulare:

Frecare

Preparati un amestec din 1 lingura ulei de masline si 2 linguri otet de mere. Aplicati amestecul la nivelul articulatiilor.

Potiunea vindecatoare

Puneti 3 linguri de otet de mere in 300 ml de apa sau suc de fructe si potiunea vindecatoare ete gata. Trebuie consumata de 3 ori pe zi, inainte de masa.

Baie

Puneti o ceasca de otet de mere peste 6 cesti de apa si scufundati-va picioarele si mainile. Puteti pune si comprese pe celelalte zone cu dureri.

Durerile articulare sunt foarte neplacute si va afecteaza rutina zilnica. Asa ca, incercati aceste retete naturale si scapati de aceste dureri articulare.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog