-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Bicarbonatul de sodiu face minuni pentru pielea si parul dumneavoastra


Publicitate

Cu totii avem bicarbonat de sodiu in casa si cu toate acestea nu il folosim prea des. Insa stiati ca poate face minuni pentru parul si pielea dumneavoastra?

Pe langa albirea dintilor, iata la ce il mai puteti folosi.



Exfoliere

Daca amestecati bicarbonatul cu apa, veti obtine un mix perfect pentru exfolierea tenului. Va indeparta toate celulele moarte iar tenul va arata minunat.

Indeparteaza depozitul de impuritati

Adaugati bicarbonat in sampon atunci cand va spalati parul. Va indeparta toate depunerile de pe par si scalp. Este extrem de folositor daca folositi multe produse de ingrijire al parului.

Curatati-va periile!

Nu numai ca indeparteaza impuritatile capilare dar le indeparteaza si pe cele din perii sau pieptene. Nu aveti nevoie decat de apa fierbinte si bicarbonat. Amestecati-le si lasati periile la inmuiat.

Inmoaie cuticulele

Stiati ca bicarbonatul inmoaie cuticulele? Amestecati cu apa si aplicati la nivelul cuticulelor si unghiilor cu ajutorul unei pensule pentru oja. Masati usor cuticulele si problema este rezolvata.

Ingrijirea picioarelor

Apa fierbinte si bicarbonatul fac minuni cu picioarele dumneavoastra. Nu numai ca inmoaie pielea dar va veti si relaxa. Este o solutie minunata pentru pedichiura facuta acasa.

Negi

Expertii in domeniu spun ca amestecul de bicarbonat cu suc de lamaie poate fi folosit pentru indepartarea negilor. Amestecati aceste doua ingrediente si aplicati pe negi. Lasati sa se usuce si indepartati cu apa.

Cu drag,


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog