-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata Cum Scapati De Lipoame Intr-un Mod Natural!


Publicitate

Lipoamele pot fi rezultatul mai multor factori. Pot aparea la orice varsta, pe diferite parti ale corpului, de exemplu pe gat, pe cap, maini sau picioare.

Lipoamele pot aparea intr-un singur loc insa se pot regasi intr-un numar mare pe intreaga suprafata a corpului, determinand aparitia disconfortului. Oamenii de stiinta au demarat o serie de cercetari pentru a afla cauza exacta a aparitiei lor insa nu au gasit o explicatie clara. Cel mai important factor este cel genetic, excluzand ideea ca obezitatea sau supraponderabilitatea reprezinta un motiv.


Cum sa indepartam tesutul gras intr-un mod natural?

Daca doriti sa evitati interventiile chirurgicale insa sperati sa indepartati lipoamele, va oferim alternativa.

Majoritatea medicilor recomanda interventia chirurgicala sau tehnica laserului pentru indepartarea lipoamelor insa nimeni nu va poate garanta faptul ca nu veti mai avea aceasta problema deoarece, ele continua sa apara. Pentru orice interventie optati, nu uitati sa cereti parerea unui medic. Va va oferi toate detaliile legate de ceea ce aveti de facut mai departe. In momentul in care sunt foarte mici chiar nu este necesara indepartarea lor.

Dermatologii opteaza pentru indepartarea naturala a acestora.

Cea mai buna reteta, pe care foarte multi pacienti au incercat-o, este amestecul de miere si faina.

Reteta...

Mierea si Faina lupta impotriva lipoamelor.

Faceti un amestec din parti egale de miere si faina si aplicati la nivelul lipoamelor. Stratul ideal spre aplicare trebuie sa fie intre 0.5 si 1 cm. Amestecul se poate lipi de haine, asa ca acoperiti cu o batista sau tifon pentru a evita acest lucru. Lasati solutia sa actioneze timp de 36 de ore, dupa care inlocuiti cu un strat nou. Va trebui sa repetati procedura de cinci ori. Dupa incheierea tratamentului veti observa rezultatele, lipoamele de grasime se vor dizolva sub piele si vor disparea.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog