-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

6 alimente care inlocuiesc calmantele


Publicitate

Durerea de spate este poate cel mai urat tip de durere pe care o experimentam. Afecteaza coordonarea corpului, facand greoaie miscarea ducand apoi la durerea membrelor inferioare sau extremitatilor.

Insa, exista cateva reactii adverse asociate cu consumul antiinflamatoarelor farmaceutice. In schimb, incercati sa folositi mai multe alimente naturale pentru tratarea durerii.



De Ce Alimentele Sunt Mai Sanatoase Decat Tratamentul Farmaceutic

Daca sunteti obisnuit sa luati preparate farmaceutice pentru tratarea durerilor de spate, probabil ca ati vazut si ce reactii adverse pot avea. Pe langa tratarea durerii pot determina aparitia ametelii sau a starii de voma.

Medicamentele impotriva durerilor sunt si mai daunatoare. Nu numai ca pot determina aparitia problemelor digestive dar pot da si dependenta ducand la somnolenta si oboseala cronica.

Pe de alta parte, tinand cont de faptul ca alimentele nu au efecte adverse, mai bine consumam alimente cu vitamine si minerale naturale pentru tratarea durerilor.

Alimente Care Ne Scapa De Dureri

Sunt multe alimente care pot oferi beneficiul eliberarii de dureri fara efectele adverse ale preparatelor farmaceutice. Data viitoare cand simtiti ca incepe sa se formeze o durere lombara, consumati unul din aceste alimente.

Ciresele

Ciresele sunt un aliment extraordinar pentru ca ne scapa de durerile lombare. Sunt benefice mai ales daca durerea se datoreaza miscarii excesive sau ridicarii de greutati. Pentru a va bucura de beneficiile cireselor, fie le puteti manca pur si simplu fie puteti consuma un pahar cu suc de cirese. Asigurati-va ca achizitionati ciresele pentru tarta nu cele dulci.

Cafeaua

Daca aveti dureri de spate, puneti-va o ceasca de cafea, stati pe spate si relaxati-va. Cercetatorii au aratat ca o ceasca de cafea functioneaza la fel ca si tratamentul conventional.

Ciubotica Cucului

Durerile de spate pot avea diferite surse. Daca aveti dureri de spate datorate crampelor menstruale, ciubotica cucului ar trebui sa fie in permanenta in casa dumneavoastra. Uleiul din aceasta floare poate indeparta crampele si durerile de spate.

Somonul

Omega-3 face parte din rutina zilnica a ameliorarii durerilor lombare. Insa, este mai bine sa va obtineti nutrientii din alimente si nu din suplimente. Somonul este o sursa excelenta de acizi grasi Omega-3. Data viitoare cand apar problemele lombare, rasfatati-va cu o portie de somon.

Portocalele

Datorita nivelului ridicat de Vitamina C, portocalele reprezinta o alegere excelenta pentru persoanele care sufera de dureri de spate. Consumul de portocale poate reduce inflamatia provocata de durerile de spate.

De Ce Mancaruri Sa Va Feriti

Asa cum unele alimente pot alina durerea, altele o pot intensifica. Astfel, evitati carbohidratii, indulcitorii artificiali, mancarea prajita si aditivii din mancaruri. Mancarurile procesate, dulciurile si mancarurile cu carbohidrati excesivi pot agrava starea.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog