-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

6 Intrebari Pe Care Trebuie Sa Vi Le Adresati Imediat Pentru A Va Schimba Viata!


Publicitate

1. Daca banii nu ar fi un obiect, ce as face?

A face, poate sa insemne multe lucruri. A face pentru job, a face pentru a va simti bine, a face pentru implinire: daca nu ar trebui sa transpirati pentru a va umple carnetul de cecuri, ce ati face pentru viata dumneavoastra?


2. Cine sunt oamenii care ma fac fericit?

Oare toti prietenii cu care iesiti va fac fericit? Va bucurati intotdeauna sa fiti in preajma lor? Exista printre ei persoane care va sustin? Cine va determina sa evoluati?

3. Care sunt eroii mei?

Dati exemplu de trei persoane pe care le admirati in viata. Ce adjective utilizati pentru a le descrie? Acele adjective va reprezinta si pe dumneavoastra? Puteti ajunge asemeni eroilor dumneavoastra?

4. Ce as spune in propriul meu elogiu?

Daca ati avea privilegiul de a va scrie propriul elogiu dupa moarte, ce ati spune despre propria persoana? Ce ati spune daca azi ati muri si ar trebui sa va rememorati ca o persoana din trecut? V-ar placea ce ar fi scris acolo? Ar fi ceva care v-ar placea sa fie adaugat insa nu puteti?

5. Dau mai mult decat primesc sau primesc mai mult decat dau?

Vi se intampla adesea intr-o relatie sa primiti mai mult decat oferiti?

6. La ce sunt bun?

Este o intrebare esentiala pentru a determina ceea ce faceti in viata insa o alta intrebare la fel de importanta este: la ce nu sunteti bun? La ce doriti sa fiti bun? Ce v-ar ajuta sa va imbunatatiti?

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog