-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 Semne Ca Sufletul Dumneavoastra Se Maturizeaza


Publicitate

In viata se intampla adesea sa ni se despice cararea pe care mergem. Uneori exista dureri care trec odata cu maturizarea. Poate ca nu realizati insa exista 5 semne care demonstreaza ca viata trece pe langa dumneavoastra.


1. Pur si simplu nu va bucurati de viata.

Daca nu sunteti fericit, este un semn clar ca sufletul dumneavoastra asteapta sa treceti la un alt stadiu. Poate ca este momentul sa va recalculati prioritatile si sa va notati in agenda modificari de care sa tineti cont.

2. Aveti un comportament autodistructiv.

In incercarea de a indeparta frustrarea, furia si stresul, va puteti gasi in ipostaza de a va sufoca sentimentele cu autodistrugerea. Apelarea la lucruri precum droguri, alcool, sex ocazional si evitarea problemelor, nu reprezinta un plus si reprezinta de asemenea un semn ca este necesara o schimbare.

3. Observati ca prieteniile nu se indreapta spre bine.

Modul in care va priviti prietenii si parintii poate incepe sa se schimbe. Nu ii mai vedeti la fel. Unde inainte va cautati alinarea si confidenta, acum nu o mai regasiti. Poate ca este un semn ca va maturizati. Este timpul sa iesiti din acest capitol al vietii si sa faceti ceva ce iubiti si incercati sa cunoasteti oameni noi.

4. Modul in care va petreceati pana acum timpul, nu va mai satisface.

Poate ca existau momente in viata cand va luati un bol de popcorn si va uitati la un film, insa acum nu va mai doriti asta. Poate nu mai suna atat de relaxant si amuzant si este momentul sa cautati alte hobiuri si metode de amuzament.

5. Societatea incepe sa va para stupida.

Aceasta este cea mai mare problema de solutionat. Atunci cand societatea incepe sa arate ca un joc prostesc de oameni mari este un semn ca sufletul nu este in concordanta cu maturitatea vietii si a culturii dumneavoastra. Poate ca este momentul sa va reorientati spre pozitia in societate si cum sa o dezvoltati.

“Fiecare pas inainte reprezinta eliberarea de pantecul matern al inconstientei in care majoritatea oamenilor se sufoca.”– Carl Jung

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog