-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Imagine INCREDIBILĂ surprinsă pe o autostradă din străinătate! Cum arată TIR-ul unui român


Publicitate

O imagine surprinsă în trafic pe o autostradă din Europa arată faptul că în România încă mai există patrioți, oameni care sunt mândri că sunt români.

Sau, cel puțin, unul dintre ei sigur este. Omul și-a „decorat” TIR-ul pe părțile laterale cu un citat și o fotografie de-a lui Eminescu, iar pe ușile din spate este desenat steagul României peste care este scris mesajul: „Nu uita că ești român!”.



Fotografia, postată miercuri în mediul online pe rețeaua de socializare Facebook de către un șofer de TIR originar din județul Bistrița-Năsăud, este însoțită de descrierea:

„Pentru toți care se mândresc că sunt români”, transmite Mizgan Ruben-Nicu.

TIR-ul ar aparține companiei Vlase Spedition din Slobozia, care și-a făcut un renume din a-și prezenta flota într-un mod deosebit. Se pare că toate TIR-urile firmei de transport ar fi inscripționate cu imagini inedite, cu ”iz” românesc.


Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
4 Comments

You Might Also Like

4 comments:

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog