-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Stand in Fata Nebuniei


Publicitate

Oricine urmareste cu atentie stirile, urmareste un model distinct. Este o nebunie. Un haos dezlantuit. Si tind sa cred ca aceste lucruri nu se intampla decat cu scopul distrugerii societatii si poate chiar a rasei umane si a planetei. Controlul nu mai reprezinta problema.

Extrem? Spuneti-mi la ce sunteti martor si nu este extrem. Apoi mai vorbim.

Nu urmariti politica manipulativa, stirile economice sau alte mizerii conduse de media. Doar in imaginile de ansamblu puteti gasi adevarul neinfranat. Aici includem subiectele de mult ingropate precum geoingineria masiva, inselatoria, decaderea Fukushimei, inteligenta artificiala, geneocidul militar, transhumanta, urmarirea, modificarile genetice, lumea, agenda electromagnetica si asa mai departe. Trebuie sa luati in considerare imaginea reala, de ansamblu. 


Nu va mai ascundeti precum strutul sperand ca totul va trece. Aceste lucruri se intampla si trebuie sa fim realisti.

Planul Distrugerii Creierului Pe Care Il Aleg Idiotii.

Nu este nimic constient in legatura cu toate astea. Nu are nimic sens si nici intentii bune fata de cineva. Nici macar cei care implementeaza programele nu au idee ce fac. Totul este condus de nebunie, orientare gresita si, adesea, de motive personale eronate: profit, putere, inclinatii satanice sau arconice, satisfactii psiho-sexuale si lista poate continua.

Sfera ta de orientare este invechita.

Unii oameni sunt prinsi in aceasta matrita monstruoasa inselatoare si considera ca isi indeplinesc ,obligatiile’ sub o forma sau alta, insa cu siguranta lucruri foarte ciudate se petrec in aceasta lume in care traim, unde scapa cine poate. Cei care perpetueaza toate astea sunt oameni foarte bolnavi. Ei sunt adesea intimidati sub foarte multe forme deoarece s-au supus, de buna voie, unui program al mortii si al distrugerii in scopul unor castiguri personale. Multi dintre ei nu vad lucrurile asa insa este endemic problemei.

Cu adevarat foarte trist dar sunt cativa care se si trezesc. Si se intampla adesea.

Problema este ca toate astea sunt adevarate si se intampla peste tot in jurul nostru. In aerul pe care il respirati, in apa pe care o beti, in stirile pe care le ascultati, in copacii pe care ii iubiti- totul este omorat in mod sistematic. Nu putem fugi de acest adevar si este momentul sa ne ocupam de asta. Cu intelepciune si foarte bine pusi la punct cu o dorinta de activare si de riposta la cerere.

Ce Este De Facut

Darele chimice lasate intentionat de unele avioane, mai ales, sunt cele mai neplacute si reprezinta un prim exemplu al acestui program. Ceea ce rezulta din degradarea compusilor lor, din mediul inconjurator si din sistemul nostru imunitar pana la urma are ca si consecinta controlul subuman asemeni unei cresteri fungice. Multi oameni sunt diagnosticati, in zilele noastre, cu pneumonie cand, de fapt, este vorba de o infectie fungica, intensificata de continua degradare a sistemului nostru imunitar. Exista remedii naturiste, cum ar fi alimentatia sanatoasa si detoxifierea regulata, care ajuta chiar si la continua crestere a sistemului imunitar.

Acesta este doar un singur exemplu

Programul vaccinurilor periculoase este un alt exemplu. Ideea este ca trebuie sa trecem de la observare si chiar reactionare la actionarea proactiva. Nu trebuie sa facem asta doar pentru supravietuirea noastra ci pentru supravietuirea intregii planete, deveniti cautatori de mancare naturala, de resurse de apa si de remedii naturale provenite din alimentele noastre de baza.

Ne luptam cu o forta malitioasa care nu are nicio intentie in favoarea omului, oricare ar fi sursa acestor elemente invazive. Actiunile vorbesc de la sine. Nu imi pasa daca mai considerati ca este vorba despre oameni de stiinta dintr-o ramura ciudata sau corporatisti lacomi si politicieni care isi fac treaba, imaginea este dincolo de aceste lucruri si este timpul sa va treziti.

Siguranta personala, sanatatea si starea de bine depind de aceasta realizare. Daca toate astea nu sunt destul de convingatoare pentru dumneavoastra, va rog sa faceti cercetari.

Nu pot vasli altii la barca dumneavoastra. Este timpul sa luati masuri.

Faceti-va Timp Sa Invatati

Daca acest lucru este prea complesitor pentru dumneavoastra, sunteti pur si simplu needucat. Exista de foarte, foarte mult timp asteaptand sa fie descoperita. Sa o procesam individual reprezinta parte a calatoriei fiecaruia dintre noi. Insa trebuie sa o urmam.

Sta de mult in fata noastra insa noi nu o puteam vedea. Nu este ceva neobisnuit asa ca nu va condamnati. Am pornit cu totii de aici. Ideea este sa vedeti lucrurile asa cum sunt acum si sa raspundeti constient.

Si cu dragoste.

Aceasta este cheia. Daca actionam cu dragoste, sub toate formele ei, ne facem datoria. Insa nu asteptati sa se intample de la sine, luati atitudine.

Faceti-va Timp Sa Va Treziti

Nu putem privi aceste lucruri superficial, ca si cum ar fi ceva care ne distrage atentia in drumul nostru spre mall sau spre serviciu. Aici vorbim de lucruri serioase. Daca nu puteti vedea intregul, sunteti condamnat sa participati la propria dumneavoastra distrugere.

Este foarte serios.

Tineti cont! Este timpul sa va treziti! Deja ati intarziat.

Luati totul asa cum este si raspundeti in concordanta.

Dumneavoastra aveti puterea. Traim astfel de vremuri.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog