-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Intretine-ti bronzul si scapa de celulita utilizand zatul de cafea


Publicitate

Un articol de Maria

Cred ca nu sunt singura persoana careia ii place dimineata, dupa micul dejun, sa serveasca o cafea buna. Ador mirosul pe care il emana si pot sa spun ca imi trezeste toate simturile.

Inainte sa aflu un lucru interesant, dupa ce imi terminam de baut cafeaua, mergeam repede sa-mi spal ceasca si practic iroseam poate ceea ce era cel mai important – zatul de la cafea!

Stiai ca zatul de la cafea te poate ajuta sa scapi de celulita si iti poate intretine bronzul pe care abia l-ai capatat?

Citeste mai jos cum sa folosesti zatul de cafea pentru a-ti elimina celulita si pentru a-ti pastra bronzul, dar si alte intrebuintari minunate ale lui:



- Remediul perfect impotriva celulitei

Antrenorii de fitness iti vor spune ca nu exista o modalitate usoara prin care poti scapa de celulita. Tin sa-i contrazic – incearca sa amesteci albusul de la un ou ci zatul de la o cafea si aplica-l direct pe zona afectatde celulita. Infasoara apoi zona cu o folie de plastic. Lasa sa actioneze o ora. Dupa scurgerea timpului desfa folia si clateste cu apa rece – Repeta procedeul timp de 7 zile. O sa ramai surprins de rezultat!

- Intretinerea bronzului

Foloseste zatul de la o ceasca de cafea astfel : dupa ce ti-ai terminat cafeaua, aduna zatul care a ramas pe fundul cestii si pune-l intr-un ibric. Pune 100 de ml de apa peste si incalzeste-l usor pe focul de la aragaz. Dupa ce s-a incalzit, amesteca bine si aplica pe piele acest amestec. Lasa-l sa actioneze aproximativ 30 de minute si apoi indeparteaza-l folosind apa rece. Bronzul se va mentine pentru mai mult timp!

- Ingrasamant pentru flori

Dupa ce ai baut cafeau de dimineata, nu spala ceasca in care a ramas zatul cu aduna-l si pune-l in pamantul de la flori. Acesta serveste drept ingrasamant. Florile vor fi incantate de acest lucru!

- Tine la distanta insectele din casa

Presara zat de cafea prin colturile casei si te asigur ca nu te va mai vizita nici macar o insecta.

- Elimina mirosul de tutun

Presara zat de cafea in scrumiera unde tocmai s-a stins o tigara si astfel vei scapa de mirosul greu care a ramas in casa.

- Elimina mirosul neplacut din interiorul frigiderului

Daca nu sti cum sa scapi de mirosul neplacut din frigider, pune pe o farfuriuta zatul de la o ceasca de cafea si lasa-l peste noapte in frigider. Dimineata cand vei deschide frigiderul nu o sa-ti vina sa crezi! Mirosul a disparut!

- Elimina ridurile de pe fata

Amesteca zatul de la o cafea cu un albus de ou si aplica-l direct pe zonele afectate de riduri. Lasa-l sa actioneze pana cand se usuca, apoi clateste-ti fata cu apa calda. Repeta procedeul de 3-4 ori pe saptamana timp de 10 zile si te vei alege cu o piele intinsa si fara riduri.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog