Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

July 24, 2015

Iasomia vindeca sufletul si trupul!

Se mai numeste si Jasminum officinale, iar numele plantei vine din araba, yasamin, insemnand dar de la Dumnezeu.

Iasomia are nenumarate proprietati terapeutice fiind o adevarata binecuvantare pentu corpul nostru.

O putem gasi pe parcursul intregului an in plafare gasindu-i numeroase intrebuintari:

Anxietate

Uleiul de iasomie mai este denumit si sapun pentru suflet deoarece are un efect calmant si poate trata si starile depresive, furia excesiva sau oboseala psihica.

Dureri menstruale


O ceasca de ceai verde cu iasomie bauta zilnicpe perioada menstruatiei, poate falma durerile de burtica si starile de nervozitate.

Rani sau inflamatii

Uleiul esential de iasomie se poate utiliza extern ca antiseptic sau dezinfectant, datorita proprietatilor fungicide si bactericide.

Crampe

Ceaiul de iasomie ajuta digestia stimuland tranzitul lent si distrugand bacteriile ce favorizeaza aparitia intoxicatiilor alimentare. Studiile arata ca actioneaza impotriva bacteriilor salmonela si E-coli de pe alimentele contaminate.

Colesterol

Ceaiul de iasomie contine catehine, compusi ce scad colesterolul si trigliceridele , mentinand sanatatea cardiovasculara. Consumati zilnic, insa cu moderatie.

Probleme respiratorii

Baile cu abur, cu ulei esential sunt foarte indicate pentru decongestionarea cailor respiratorii si pentru tuse spasmodica, in plus in urma baii veti avea un somn linistit.

Libidou scazut

Uleiul de iasomie combate impotenta, ejacularea precoce si sporeste apetitul sexual. Acesta este si un afrodisiac puternic.


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.